Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαστε σκέτο τρελοκομείο...»
Media

Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαστε σκέτο τρελοκομείο...»

Πώς είναι το κλίμα στα παρασκήνια της «Ελένης»;

«Είμαστε σκέτο τρελοκομείο... Αυτό που βλέπετε στον αέρα υπάρχει και backstage. Είμαστε μία δυνατή ομάδα κι αυτό κάνει τη διαφορά στην τηλεόραση. Η Ελένη, από την άλλη, είναι η χαρά του παιδιού και μάλιστα φέτος είναι στα καλύτερά της. Ύστερα από τη μετάβαση στο μεσημεριανό, ήταν σαν να της έκανε κάποιος «επανεκκίνηση». Έχει ένα κέφι σαν να ξεκίνησε χθες» τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη στο TV Glam και συνέχισε αναφορικά με το πώς είναι ως άνθρωπος η Ελένη Μενεγάκη: «Έχουμε καρμική σχέση. Φαινομενικά είμαστε αταίριαστες, αλλά ως άνθρωποι ταιριάζουμε πολύ.»

Ως επαγγελματίας; «Μαχητής. Λέει συχνά μία φράση για την οποία έχει απόλυτο δίκιο: «η τηλεόραση δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος». Χει συνηθίσει να βάζει τη φόρμα και τα αθλητικά της παπούτσια και να αρχίζει το τρέξιμο. Ασχολείται με την εκπομπή με το ίδιο ενδιαφέρον όπως όταν τη γνώρισα. Και το ξαναλέω, είναι στα καλύτερά της!»

Όλη αυτή η διάθεσή της μήπως απορρέει και από το ότι είναι ερωτευμένη; «Και σε άλλες φάσεις της ζωής της ήταν σε καλά επίπεδα η διάθεσή της. Πέραν της προσωπικής της ζωής, είναι άλογο κούρσας... Η Ελένη με τη δουλειά της έχει μια ερωτική σχέση, οπότε δεν αφήνει περιθώριο να χαλαρώσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved