Μεριέμ Σάρα Ουζερλί: «Στο δρόμο οι  γυναίκες μου λένε ότι θα ήθελαν κι αυτές να ήταν τόσο δυναμικές και τολμηρές σαν τη Χουρέμ»
Media

Μεριέμ Σάρα Ουζερλί: «Στο δρόμο οι γυναίκες μου λένε ότι θα ήθελαν κι αυτές να ήταν τόσο δυναμικές και τολμηρές σαν τη Χουρέμ»

Η Χουρέμ από την σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» ή η κατά κόσμο Μεριέμ Σάρα Ουζερλί εξομολογήθηκε...

μικρά μυστικά που δεν γνωρίζουμε για εκείνη. Μεγάλωσε στην Γερμανία και πήγε στην Τουρκία από όπου κατάγεται ο πατέρας της για να κυνηγήσει το όνειρό της. «Αποφάσισα να κυνηγήσω την τύχη μου στη γενέτειρα του πατέρα μου. Πέρασα πρώτα από οντισιόν και πήρα το ρόλο. Έπρεπε να μάθω κάποια πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα, Τα γυρίσματα ξεκινούσαν σε μιάμιση εβδομάδα. Ο σκηνοθέτης με βοήθησε πάρα πολύ. Διάβασα πολλά βιβλία, προσπάθησαν να ενημερωθώ στο διαδίκτυο, άκουγα τα σχόλια που έλεγαν για τη Χουρέμ από τους υπόλοιπους συντελεστές στο πλατό. Κάποια στιγμή δημιούργησα την εικόνα της στο μυαλό μου, φυσικά και με την καθοδήγηση των σκηνοθετών». Οι γυναίκες που την συναντούν στον δρόμο της λένε ότι θα ήθελαν κι εκείνες να είναι σαν την Χουρέμ. «Στο δρόμο με πλησιάζουν γυναίκες που μου λένε ότι θα ήθελαν κι αυτές να ήταν τόσο δυναμικές και τολμηρές σαν τη Χουρέμ. Άλλες πάλι μου λένε ότι έχουν βρεθεί κι αυτές στη θέση της Μαρχιντεβράν, πόνεσαν πολύ και γι' αυτό μισούν τη Χουρέμ», δήλωσε στο περιοδικό «TV Glam».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved