Τι θα δούμε στο «Όσα μου κρύβεις»
Media

Τι θα δούμε στο «Όσα μου κρύβεις»

Μυστικά, ένταση, πάθη. Άνθρωποι που πίσω από την κλειστή πόρτα ζουν μια κρυφή αγωνία, έρχονται αντιμέτωποι με τα όριά τους όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Ταμπού που σπάνε, επιλογές που διχάζουν, σχέσεις που ρισκάρουν λεπτές ισορροπίες ξεδιπλώνονται σε αυτοτελείς ιστορίες στη νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha, Όσα μου κρύβεις, βασισμένη στο concept του scripted reality, θέτοντάς μας ενώπιον διλημμάτων.

Στο επεισόδιο του Όσα μου κρύβεις, την Πέμπτη 11 Απριλίου, ξετυλίγεται η ιστορία του Δημήτρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.

Ο 33χρονος Δημήτρης είναι γραφίστας και τον τελευταίο χρόνο έχει παράνομο δεσμό με τη Μαίρη, η οποία, είναι παντρεμένη. Στο πρόσωπο της Μαίρης ο Δημήτρης έχει βρει την ιδανική γυναίκα καθώς μοιράζονται το ίδιο πάθος για διασκέδαση και αλκοόλ. Σταδιακά, η σχέση του Δημήτρη με το ποτό αρχίζει να γίνεται πολύ πιο συστηματική και να πίνει κάθε βράδυ. Η συμπεριφορά του αλλάζει δραματικά κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον φίλο και συνεργάτη του Θοδωρή, ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει να πίνει τόσο πολύ και να ζητήσει βοήθεια. Τα πράγματα όμως χειροτερεύουν όταν ένα βράδυ ο Δημήτρης επιστρέφοντας μεθυσμένος από μία ακόμη έξοδό του με τη Μαίρη, προκαλεί τροχαίο ατύχημα και τραυματίζει πολύ σοβαρά έναν πεζό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved