Αλέξανδρος Αμερικάνος: Το μπάσκετ, το θέατρο και η σύντροφός του
Media

Αλέξανδρος Αμερικάνος: Το μπάσκετ, το θέατρο και η σύντροφός του

Ο αθλητισμός αποτελούσε πάντα μεγάλη αγάπη για τον Αλέξανδρο Αμερικανό, τον όμορφο νεαρό ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1, «Είναι στιγμές».

Ο Αλέξανδρος είναι ανιψιός του γνωστού μπασκετμπολίστα, Γιώργου Αμερικανού και έτσι το μπάσκετ είχε μπει στην ζωή του, αλλά και στην καρδιά του από μικρή ηλικία. Στα πέντε του χρόνια βρέθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ στα 18 του έπαιζε στην ομάδα εφήβων. Τότε ήταν που στην ζωή του μπήκε το θέατρο και τον έκανε να αλλάξει οριστικά επαγγελματικό προσανατολισμό.

Γράφτηκε στο Θεατρικό Εργαστήρι της Αγίας Βαρβάρας και παράλληλα με τη δούλευε μπάρμαν και σερβιτόρος σε διάφορα μαγαζιά. Λίγο πριν τελειώσει την σχολή του, έκανε μια αντικατάσταση ενός συναδέλφου του στο έργο «The Lisbon Traviata», ενώ έπαιξε και σε κινηματογραφική ταινία. Ακολούθησε το «Είναι στιγμές».

Για ένα μικρό διάστημα, έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στο Λονδίνο. Γύρισε όμως γρήγορα στην πατρίδα. Εδώ άλλωστε έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής δημοσιογράφου της Κρατικής τηλεόρασης, Λιλιάνα Αβρούσιν. Όπως είπε ο ίδιος, δεν κρύβονται, αλλά παράλληλα αποφεύγουν να μιλούν για την σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved