Πέτρος Γυφτόπουλος: "Δεν έχω δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια, έτσι και τώρα θα τηρήσω το συμβόλαιό μου μέχρι την τελευταία στιγμή"
Media

Πέτρος Γυφτόπουλος: "Δεν έχω δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια, έτσι και τώρα θα τηρήσω το συμβόλαιό μου μέχρι την τελευταία στιγμή"

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Πέτρο Γυφτόπουλο.

Ο γοητευτικός ταχυδρόμος του «Πάμε πακέτο», για άλλους παντρεύτηκε και για άλλους μεταναστεύει. Ποια είναι η αλήθεια; Τι λέει ο ίδιος στην espresso; «Σε καμία περίπτωση, ούτε επηρεάστηκα, ούτε με τράβηξε κανείς στην απόφαση αυτή που είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση, την οποία θα την έκανα μόνος μου ή με τη σύντροφό μου. Όπως και να 'χει, αυτό το πλάνο είναι υπό εξερεύνηση και τίποτε δεν είναι σίγουρο. Το συμβόλαιό μου λήγει τέλη Μαΐου και η εκπομπή μέσα στον Ιούνιο. Όπως δεν έχω δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια, έτσι και τώρα θα τηρήσω το συμβόλαιό μου μέχρι την τελευταία στιγμή». Όσο για το πότε ντύνεται γαμπρός; «Με τη Μυρτώ είμαστε κοντά έναν χρόνο μαζί, έχουμε λογοδοθεί και θα παντρευτούμε τον επόμενο μήνα. Δεν ξέρω ακόμη την ημερομηνία, γιατί κάνουμε πολιτικό γάμο και όχι θρησκευτικό, καθώς θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για σπατάλες και πολυτέλειες. Ίσως κάποια χρόνια αργότερα να μπορέσουμε να το οργανώσουμε όπως θέλουμε», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved