Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν μπορώ να εξηγήσω σε κανέναν πόσο δύσκολο κόνσεπτ είναι αυτό του δρόμου. Δεν σε περιμένει κανένας και τίποτα»
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν μπορώ να εξηγήσω σε κανέναν πόσο δύσκολο κόνσεπτ είναι αυτό του δρόμου. Δεν σε περιμένει κανένας και τίποτα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στην μικρή οθόνη με την εκπομπή «Όμορφος κόσμος 2». Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά καλά και ο ίδιος εξομολογήθηκε αν πιστεύει ότι ο κόσμος τον περίμενε.

«Δεν μ' αρέσει να υπερβάλλω. Κατ' αρχάς δεν υπήρξε κάποια επιστροφή, αφού η επιστροφή έγινε πέρυσι μετά από δέκα χρόνια απουσία ς του "Όμορφου κόσμου". Φέτος ήταν η συνέχεια. Σήμερα που κιλά ε έχουν προβληθεί τρεις εκπομπές. Η ημέρα προβολής της εκπομπής, η Πέμπτη, έχει γίνει ια απίθανα δύσκολη μέρα τηλεοπτικά, αφού υπάρχουν αγώνες μπάσκετ ευρωπαϊκού επιπέδου, αγώνες ποδοσφαίρου UEFA, ξένες ταινίες πρώτης προβολής, το πετυχημένο "Πάμε Πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου, κι ό ως η εκπομπή χτυπάει πρωτιές, άλλοτε στο γενικό σύνολο και άλλοτε στα νεανικά κοινά στην ώρα προβολής της. Αισθάνομαι ικανοποιημένος τόσο από το αισθητικό αποτέλεσμα της εκπομπής όσο και από τις αποδόσεις που έχει και την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού». Όσο για το αν τον έχουν ταλαιπωρήσει τα ταξίδια που κάνει για την εκπομπή είπε στο περιοδικό «TVGLAM»: «Πολύ δύσκολο να το εξηγήσω σε κάποιον που ίσως να ην ταξιδεύει και πολύ πιο εύκολα μπορεί να ε καταλάβει κάποιος που ταξιδεύει πολύ. Είναι λύτρωση τα ταξίδια για ένα. Εκατοντάδες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ή στο αεροπλάνο, στο πλοίο ή στο τρένο, καταπίνοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, χωρίς να γνωρίζεις εκεί που πας ποιον και τι θα βρεις. Αλήθεια, πίστεψέ με, δεν μπορώ να εξηγήσω σε κανέναν πόσο δύσκολο κόνσεπτ είναι αυτό του δρόμου. Δεν σε περιμένει κανένας και τίποτα. Γίνονται όλα αιφνιδιαστικά. εν ξέρεις αν θα βρεις ανθρώπους που θα θέλουν να μιλήσουν, αν θα βρέχει, αν θα χιονίζει, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεις άνθρωπο να μιλήσεις. Πόσο μάλλον δε να προσπαθείς μ' αυτούς τους ανθρώπους να βγάλεις χιουμοριστικές καταστάσεις. Χωρίς σενάριο και χωρίς προγραμματισμό. Όμως όλο αυτό το αναπάντεχο εμένα μου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα. Και πολλή διάθεση για να δουλεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved