Η «μπηχτή» της Γραμμέλη για το Dr Cook: «Όχι άλλη κατσαρόλα»!
Media

Η «μπηχτή» της Γραμμέλη για το Dr Cook: «Όχι άλλη κατσαρόλα»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη «καρφώνει» τη νέα εκπομπή του Mega, "Dr Cook", με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο!


Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε στο vima:
«Όσο έντιμη κι αν ήταν στις προθέσεις της η νέα εκπομπή του Γιάννη Λουκάκου «Dr Cook» (Mega) ήλθε απλά να επιβεβαιώσει τον κορεσμό του τηλεοπτικού κοινού από τηλεοπτικά μαγειρέματα.
Ταλέντο και γνώσεις έχει ο σεφ, αλλά πόσο να αντέξει ένας τηλεθεατής τα μαθήματα μαγειρικής; Ακόμη και σε επίπεδο σύλληψης, με τον Ι. Λουκάκο να μεταμορφώνεται σε δάσκαλο και με μαθητές οι οποίοι δοκιμάζονται στη διδακτέα ύλη, δεν είδαμε κάτι πρωτότυπο.
Υπήρξαν άλλωστε τρία βασικά μειονεκτήματα που εκ προοιμίου αποδυνάμωναν την ιδέα. Το πρώτο είναι η ημέρα και η ώρα προβολής του. Δεν κάθεσαι Σάββατο βράδυ στο σπίτι να δεις εκπομπή μαγειρικής και να μάθεις να ψιλοκόβεις λαχανικά! Συνεχίζοντας, η ιδέα των περισσοτέρων από δύο μαθητές προκαλεί έναν συνωστισμό στο πλάνο, το οποίο είναι κουραστικό και ταυτόχρονα χαοτικό. Η επιλογή των μαθητών επίσης μάλλον έγινε με κριτήρια τα οποία δύσκολα μπορεί να ερμηνευθούν.
Η Πηνελόπη Πλάκα και η Αγγελική Δαλιάνη δείχνουν μη ελκυστικές τηλεοπτικά, ενώ ο Πέτρος Λαγούτης χρειάζεται χρόνο για να βρει τον χώρο και τη θέση του στην εκπομπή. Και κάτι... χωροταξικό. Γιατί τόσο σκοτεινή κουζίνα;
Γιατί σε μια τόσο ηλιόλουστη χώρα όλα πρέπει να γίνονται σε κλειστοφοβικά στούντιο με γκρι αποχρώσεις; Όσον αφορά τον Γιάννη Λουκάκο, η εμφάνισή του ήταν αυτή ακριβώς που θα περίμενε κάποιος που τον έχει ξαναδεί σε ρόλο τηλεοπτικό.
Συγκρατημένος, μεθοδικός, ευγενής και αυστηρά επαγγελματίας. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved