«Πράσινες Αποστολές»-«Ραντεβού με το γιατρό σας»: Πρεμιέρα για δύο νέες εκπομπές στο ΣΚΑΪ
Media

«Πράσινες Αποστολές»-«Ραντεβού με το γιατρό σας»: Πρεμιέρα για δύο νέες εκπομπές στο ΣΚΑΪ

Δύο νέες εκπομπές έρχονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η «Πράσινες Αποστολές» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή και λίγη ώρα αργότερα η νέα εκπομπή υγείας «Ραντεβού με το γιατρό σας».


Οι πιο... «Πράσινες Αποστολές» που οργανώθηκαν ποτέ έρχονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με οδηγό τον Αντρέα Μπαρμπούτση από την Κυριακή 21 Απριλίου στις 16.00. Μαζί του η τεχνολόγος -γεωπόνος: Μαρία Μαγγενάκη.

Οι «Πράσινες Αποστολές» θα κατασκευάσουν μεγάλα έργα πρασίνου, θα δείξουν τα μυστικά του κήπου, θα έρθουν πιο κοντά στη φύση και το περιβάλλον. Η πρώτη αποστολή είναι η διαμόρφωση του κήπου και το αποτέλεσμα είναι ...εντυπωσιακό!!! Η εκπομπή προτείνει ποια φυτά μπορεί να επιλέξει κάποιος για αυτή την εποχή και πώς να εγκαταστήσει μια πέργκολα, απλά και οικονομικά!! Ο Ανδρέας Μπαρμπούτσης συναντά τον Καθηγητή Μελισσοκομίας, Πασχάλη Χαριζάνη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με την βοήθειά του, δίνουν όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα της μέλισσας.
Οι χρηστικές συμβουλές περιλαμβάνουν, την καταπολέμηση της μελίγκρας ,οδηγίες για σπορόφυτα σε οριστική θέση κ.α. Δείχνει τον πιο έξυπνο τρόπο για να φυτέψει ο καθένας φράουλες.H Μαρία Μαγγενάκη παρουσιάζει προϊόντα ομορφιάς και απόλαυσης με βασικό συστατικό το μέλι!!! Ο κ.Στράτος Βατής, εξηγεί πώς κατάφερε μόνος του και δημιούργησε έναν κήπο στην ταράτσα του σπιτιού του, από τον οποίο τρώνε τέσσερις οικογένειες!!! Σκηνοθετεί ο Δημήτρης Γκότσης.

Την σκυτάλη παίρνει η νέα ιατρική εκπομπή με τίτλο «Ραντεβού με το γιατρό σας» και παρουσιαστή τον παθολόγο - εντατικολόγο Αντώνιο Λιόλιο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Απριλίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στόχος της είναι η παρουσίαση ιατρικών θεμάτων με σκοπό την ευχάριστη, κατανοητή και έγκυρη ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα ατομικής αλλά και κοινωνικής υγείας. Ένας έμπειρος γιατρός με πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, ασθενών και κοινού, παρουσιάζει τα θέματά του απλά για να γίνονται κατανοητά από όλο το τηλεοπτικό κοινό, με τη βοήθεια animation και γραφικών. Επίσης, εμφανίζονται και άλλοι επαγγελματίες υγείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ασθενείς.
Σκοπός της εκπομπής δεν είναι ν' αντικαταστήσει τον γιατρό αλλά να προάγει την υγεία σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, ψυχικό, πνευματικό) και να ενημερώσει σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης (σακχαρώδης διαβήτης , υπέρταση, καρκίνος παχέος εντέρου κλπ).

Πρώτο επεισόδιο: Στην εκπομπή αυτή παρουσιάζεται η ιστορία του καπνίσματος, ο τρόπος που η νικοτίνη επηρεάζει τον εγκέφαλό μας προκαλώντας εξάρτηση και οι δυνατότητες που έχουμε να το "κόψουμε". Επίσης γίνεται αναφορά στην πολιτική μείωσης του κινδύνου από το κάπνισμα και στις εναλλακτικές μορφές χορήγησης νικοτίνης. Όλα αυτά δίνονται με αισιόδοξο τόνο και πολύ μουσική, γραφικά, μαρτυρίες καπνιστών, συνεντεύξεις ειδικών ενώ στο τέλος παρέχεται και η "Ιατρική Συνταγή της Ημέρας" ως συμπέρασμα της εκπομπής."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved