«Στη πράξη»: Τι θα δούμε σήμερα;
Media

«Στη πράξη»: Τι θα δούμε σήμερα;

H Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα Καθαρών Τεχνολογιών και Πληροφορικής και τον Λευτέρη Πετρούνια που απέσπασε το χρυσό στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

Αυτή την Κυριακή παρουσιάζει τα εξής πρόσωπα:

Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται τoν Βασίλη Νικολόπουλο, συνιδρυτή και CEO της Intelen, της πρώτης δυναμικής ελληνικής εταιρείας start-up, στον τομέα Καθαρών Τεχνολογιών και Πληροφορικής (CleanTech IT). Οι υπηρεσίες της εταιρείας αφορούν στη δημιουργία ενεργειακών πληροφοριακών συστημάτων και συστημάτων διαχείρισης μετρήσεων σε τεχνολογίες cloud. Σκοπός της, είναι η ανάλυση της ηλεκτρικής κατανάλωσης μίας υποδομής, η συσχέτισή της με άλλους εξωγενείς παράγοντες (καιρικές συνθήκες, ανθρώπινη συμπεριφορά, κοινωνικά δίκτυα κ.λπ.) για την παροχή προσαρμοστικών ενεργειακών υπηρεσιών εξοικονόμησης και ορθολογικής χρήσης ενέργειας, καθώς και διαχείρισης της ενεργειακής ζήτησης των τελικών χρηστών.

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε από μικρή ηλικία τη γυμναστική αλλά την εγκατέλειψε στα 15, καθώς θεώρησε ότι οι δυνατότητές του δεν αξιολογούνται σωστά. Ο νεαρός αθλητής δείχνοντας το ήθος του αλλά και τη δυναμικότητά του, λίγο πριν μπει στη μάχη για τη διεκδίκηση του μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δήλωσε: «Σέβομαι τους αντιπάλους μου, αυτά τα ιερά τέρατα της γυμναστικής, αλλά σέβομαι και την άποψη ότι πρέπει να πολεμήσω και να τους κερδίσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved