MTV Movies & Stars απευθείας από το L.A!
Media

MTV Movies & Stars απευθείας από το L.A!

Μία ολόκληρη εκπομπή με καυτές red carpet interviews στα MTV Movie Awards, αποκλειστική συνέντευξη με τον Sir Ben Kingsley αλλά και περιήγηση στο Λος Άντζελες με "ξεναγό" τον Γιώργο Σατσίδη!

Μία διαφορετική εκπομπή από τις άλλες μας παρουσιάζει αυτή την Τετάρτη στις 20.00 ο Γιώργος Σατσίδης. Ο Mr Hollywood πήγε Hollywood για να καλύψει στο κόκκινο χαλί τις συνεντεύξεις με τα αστέρια που εμφανιστήκαν στα λαμπερά κινηματογραφικά βραβεία MTV Movie Awards. Από τον Μπραντ Πιτ και τη Σελένα Γκόμεζ μέχρι τον Snoop Dogg, την Έμμα Γουότσον, την Κάιλι Μινόγκ και τον Τέιλορ Λότνερ πολλοί ήταν οι stars που μίλησαν αποκλειστικά στο MTV GREECE. Ο Γιώργος όμως συνάντησε και τον Sir Ben Kingsley που υποδύεται τον "κακό" στο συναρπαστικό IRON MAN 3.
Στην ίδια σπέσιαλ εκπομπή που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Πόλη των Αγγέλων, περιλαμβάνεται και μία ξενάγηση στα καλύτερα σημεία της από το Γιώργο. Από τους λόφους του Χόλιγουντ όπου βρίσκεται η περίφημη πινακίδα HOLLYWOOD μέχρι το Μπέβερλι Χιλς, τη Ροντέο Ντράιβ και τη Σάνσετ Μπούλεβαρντ, το Movies & Stars προσφέρει μαγικές εικόνες απόδρασης στο L.A. σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο american dream!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved