Αγωγή Χαριτάτου σε Μπαρμπαρίγου! Ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ από την μαγείρισσα!
Media

Αγωγή Χαριτάτου σε Μπαρμπαρίγου! Ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ από την μαγείρισσα!

Ο Σπύρος Χαριτάτος κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδας του, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ζητώντας της ένα εκατομμύριο ευρώ.


Ο δημοσιογράφος τονίζει πως τα όσα έχει πει κατά καιρούς η τηλεμαγείρισσα για τον ίδιο «είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν μέχρι το διασυρμό» και υποστηρίζει στην Espresso «με διασύρει τεχνηέντως ως βασανιστή, τα χρήματα θα διατεθούν για τα συσσίτια αστέγων».

Πώς ξεκίνησε η κόντρα των δύο πρώην συνεργατών;
Ξεκίνησε όταν η Αργυρώ σε τηλεοπτική της συνέντευξη υποστήριξε πως οι δυο τότε συνεργάτες της, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια στην εκπομπή με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία της! Ο δημοσιογράφος όμως τονίζει πώς η μαγείρισσα αντιμετώπιζε τότε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και τους έλεγε «είστε το ψυχολογικό μου καταφύγιο».
Ο Σπύρος δηλώνει στην εφημερίδα: «Υποθέτω πως δεν θέλεις να βλέπεις τον βασανιστή σου κάθε βράδυ και δεν τον καλείς σε διακοπές με οικεία πρόσωπα... είχε ελεύθερο ωράριο: ερχόταν κι έφευγε όποτε ήθελε, προετοίμαζε όποια συνταγή ήθελε, με αντάλλαγμα υπερδιαφήμιση σε ώρα υψηλής θεαματικότητας. Επίσης η αναγόμενη είχε έσοδα από τους χορηγούς των εκπομπών, τα οποία προωθούσε χωρίς οποιαδήποτε ανάμειξη μας. Η ώρα παραμονή της στο στούντιο δεν ξεπερνούσε ποτέ τη μία ώρα. Εκτός από συκοφαντικό και επικίνδυνο είναι αστείο να εμφανίζεται ότι της κάναμε καψώνια. Τι κάναμε; Την κλειδώναμε στο καμαρίνι; Tης δίναμε αλάτι αντί για ζάχαρη ή είχαμε πει στους κάμεραμαν να τη δείχνουν άσχημη και χοντρή στο γυαλί;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved