Μαρία Καβογιάννη: «Δεν με ενοχλούν οι τούρκικες σειρές αλλά δεν μπορεί όλη η τηλεόραση να κατακλύζεται από ένα και μόνο είδος»
Media

Μαρία Καβογιάννη: «Δεν με ενοχλούν οι τούρκικες σειρές αλλά δεν μπορεί όλη η τηλεόραση να κατακλύζεται από ένα και μόνο είδος»

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε σε συνέντευξή της για τις τουρκικές σειρές και πώς η κρίση έχει επηρεάσει τη δουλειά της.

«Δεν με ενοχλούν καθ' εαυτού, αλλά με ενοχλεί όταν υπάρχει μια αθρόα "εισβολή", χωρίς καμία ιδιαίτερη επιλογή για το κοινό. Δεν μπορεί όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης να κατακλύζεται από ένα και μόνο είδος! Θα έπρεπε να υπάρχει ένας πλουραλισμός». Όπως είπε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» η οικονομική κρίση επηρέασε και το επάγγελμα του ηθοποιού. «Άμεσα, σε μεγάλο βαθμό, όπως όλους μας άλλωστε. Με θλίβει το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για δημιουργία και έκφραση. Άνθρωποι ταλαντούχοι και ικανοί μένουν άνεργοι σε μια εποχή που έχει ανάγκη την πνευματική και ψυχική διέξοδο μέσα από την τέχνη». Όσο για το αν πέρα από την υποκριτική θα μπορούσε να είναι στην τηλεόραση και με άλλη ιδιότητα είπε: «Αυτό που έχω επιλέξει και κάνω με εκφράζει απόλυτα και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πειραματιστώ με κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved