Το ξέσπασμα της Νικολούλη και τα ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου ερευνώντας την πολύκροτη απαγωγή του!
Media

Το ξέσπασμα της Νικολούλη και τα ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου ερευνώντας την πολύκροτη απαγωγή του!

Το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο σε ό,τι αφορά τις έρευνες για την πολύκροτη απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου αποφάσισε να βάλει η Αγγελική Νικολούλη η οποία μάλιστα στη χθεσινή εκπομπή της επιστράτευσε ακόμα και επιστήμονα γενετιστή.

Ο τελευταίος παρουσία πάντα της «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης εξέτασε το αυτοκίνητο του θύματος που είχε βρεθεί στο Παλαιό Φάληρο μετά την απαγωγή του. Το αυτοκίνητο φυλάσσεται σε γκαράζ και η δημοσιογράφος βρέθηκε με τον επιστήμονα εκεί για να διαπιστώσουν λίγο αργότερα κάτι μακάβριο και πραγματικά ανατριχιαστικό. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρέθηκαν ίχνη αίματος, κάτι που δεν είχε βρει η αστυνομία εννέα μήνες πριν, όταν και είχε γίνει γνωστή η απαγωγή του θύματος. Η αστυνομία το είχε ερευνήσει αλλά όπως αποδεικνύεται σήμερα, είχαν "ξεφύγει" από τους Αστυνομικούς απίστευτα στοιχεία! Ένα πραγματικό λουτρό αίματος στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου! Κάτι που εξόργισε την Αγγελική Νικολούλη η οποία δεν κατάφερε να συγκρατηθεί κατά τη χθεσινή εκπομπή της λέγοντας οργισμένη πως δε μπορεί να πιστέψει πώς είχαν ξεφύγει αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία από τους αστυνομικούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved