Όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή Alpha check up
Media

Όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή Alpha check up

Την Κυριακή 19 Μαΐου κλείνουμε ραντεβού για ένα Alpha check up για να γνωρίσουμε τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη και συζητάμε για την αναγκαιότητα της αντηλιακής προστασίας.

Επίσης η εκπομπή βάζει πλώρη με την, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, «Ομάδα Αιγαίου» στα απομακρυσμένα νησιά του πελάγους με σκοπό να μάθουμε τις ανάγκες των κατοίκων και να δούμε τις δράσεις της ομάδας.

Η ομορφότερη στιγμή μιας γυναίκας είναι η μητρότητα. Ταυτόχρονα, όμως, βιώνει και μία από τις δυσκολότερες και πιο απαιτητικές περιόδους της ζωής της. Η ψυχολογία της, όχι μόνο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά από αυτήν, είναι το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η εκπομπή. Τα άγχη, τις φοβίες, το στρες και την επιλόχεια κατάθλιψη θα συζητήσει η Ζέτα Δούκα με τους συνεργάτες της.

Επίσης, όλα όσα θα πρέπει να ξέρουμε για την χρήση αντηλιακών προϊόντων, την αναγκαιότητα αντηλιακής προστασίας, για τις επιβλαβείς επιπτώσεις UVA/UVB και τα αντηλιακά σκευάσματα. Η εκπομπή, μπαίνει στα «άδυτα» ενός εργοστασίου παραγωγής αντηλιακών και αναλύει τα πάντα για τον σωστό τρόπο χρήσης. Η εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών της εκπομπής μας εξηγεί, τέλος, πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε ένα έγκαυμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved