Ποιος επώνυμους θα «ανακρίνει» ο Πέτρος Κωστόπουλος σήμερα και αύριο;
Media

Ποιος επώνυμους θα «ανακρίνει» ο Πέτρος Κωστόπουλος σήμερα και αύριο;

Την Πέμπτη 16 Μαΐου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΡΥΘΜΟ 94.9 σχολιάζει το τηλεοπτικό σκηνικό και μιλάει για τις φιλίες που τον συνδέουν με πρόσωπα των media. Αποκαλύπτει τους λόγους που δεν έχει βρει ακόμα γυναίκα για να παντρευτεί και εκφράζει τη γνώμη του για τις σχέσεις γενικότερα.

Ακολουθεί ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή του στην επιθεώρηση που έγινε talk of the town "Θα σε πάρω να φύγουμε", καθώς και για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στη Σαλαμίνα. Μοιράζεται τις απόψεις του σχετικά με την απιστία και θυμάται πώς ξεκινώντας από ταλαντούχος πιανίστας, βρέθηκε επιτυχημένος ηθοποιός.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η νεαρή τραγουδίστρια θυμάται τα πρώτα της βήματα στο μουσικό στερέωμα. Μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τις σχέσεις που κατά καιρούς της χρεώνουν τα media και ερμηνεύει το καινούργιο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο "Θύμα πια δεν γίνομαι".

Το Βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνεται με τον Ανδρέα Φουστάνο. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, περιγράφει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας του και αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις. Μιλάει για τον γάμο του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και για το πόσο ξαφνικά ήρθε εκείνη την περίοδο στη ζωή του η δημοσιότητα. Ακόμα μοιράζεται άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved