«Ο κόσμος ανάποδα» για τον Θανάση Ευθυμιάδη
Media

«Ο κόσμος ανάποδα» για τον Θανάση Ευθυμιάδη

H Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Kόσμο ανάποδα» με τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Οι δυο τους θα βρεθούν αυτό το Σάββατο 18 Μαίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εισβάλλει με ...φόρα και αποκαλύπτει πόσο εύκολο είναι γι αυτόν να ερωτευτεί συμπρωταγωνίστριά του. Εκμυστηρεύεται πώς η γυναίκα του τον βοήθησε να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, ποιος κρατάει τα γκέμια στη δική του οικογένεια και πως είναι έτοιμος να κόψει το μουστάκι που έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα ύστερα από επιθυμία της συζύγου του.
Ο Θανάσης μιλάει για το πως αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες της εποχής, για τις ευκαιρίες της κρίσης, για την πίστη στο Θεό, αλλά και για τα στεγανά και τις αγκυλώσεις της σημερινής εκκλησίας και εξηγεί για ποιο λόγο δεν επέλεξε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Ακολουθεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την κιθάρα του σε μια απρόβλεπτη συλλεκτική συνέντευξη με ύφος ρεμπέτικο-ροκ!
Εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια του, τη..." βλέπει" ανάποδα και τραγουδά για πρώτη φορά ρεμπέτικα. Μιλάει για τη σχέση του με τον έρωτα και μας εξηγεί πως είναι να αγαπάς κάποιον, χωρίς να ξέρεις το γιατί...! Αναφέρεται στα τα παιδικά του χρόνια, το ρόλο που παίζει η "κόντρα" στη ζωή του, και τις εντυπώσεις του από την τελευταία του επίσκεψη στο φεγγάρι....
Αποκαλύπτει πια είναι η σχέση του με το κουστούμι, το ανατρεπτικό λουκ, τα μαλλιά και τα τατουάζ. Αποκαλύπτει ότι χτυπάει ο ίδιος τατουάζ στους φίλους του και ποιο είναι το αγαπημένο του προσωπικό tattoo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved