Όλα όσα θα δούμε στο «Όσα μου κρύβεις»
Media

Όλα όσα θα δούμε στο «Όσα μου κρύβεις»

Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 23:00, το Όσα Μου Κρύβεις ξετυλίγει την ιστορία του 13χρονου Λουκά, που έχει πέσει θύμα bullying στο σχολείο.

Η Αργυρώ είναι οδοντίατρος και ζει με τον 13χρονο γιο της, Λουκά. Όταν μια μέρα ο Λουκάς επιστρέφει στο σπίτι χτυπημένος, η Αργυρώ ανακαλύπτει ότι ο γιος της έχει γίνει στόχος κάποιων μεγαλύτερων παιδιών, που τον εκβιάζουν και του επιτίθενται για να του αποσπούν χρήματα.
Παρόλο που ο Λουκάς αντιδρά και την παρακαλεί να μην ανακατευτεί, εκείνη αποφασίζει να ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου. Προς μεγάλη της απογοήτευση εκείνος της λέει ότι αφού δεν έχει συμβεί κάποιο περιστατικό εντός του σχολείου, δεν μπορεί να τιμωρηθεί κανείς. Ωστόσο τη συμβουλεύει να επικοινωνήσει με τους γονείς των παιδιών και εκείνη ακολουθεί τη συμβουλή του. Σύντομα, όμως, φθάνει σε αδιέξοδο αφού οι περισσότεροι από τους γονείς αντιδρούν άσχημα και αρνούνται να το πιστέψουν. Όταν, όμως, τελικά βρίσκει ανταπόκριση στο πρόσωπο του Νίκου, πατέρα του Στάθη ενός από τα παιδιά που χτύπησαν τον γιο της, θα ανακαλύψει ότι ο Λουκάς έχει ήδη γίνει μέλος της παρέας αυτής κι από θύμα έχει μετατραπεί σε θύτη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved