Ποιοι θα είναι αυτή την εβδομάδα καλεσμένοι στην εκπομπή του Πέτρου  Κωστόπουλου
Media

Ποιοι θα είναι αυτή την εβδομάδα καλεσμένοι στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

Ποιούς θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο";

Την Τετάρτη 22 Μαΐου ο Κρατερός Κατσούλης βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», καθώς και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γεράσιμο Γιαννατά. Αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και περιγράφει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Στη συνέχεια, η ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη, σχολιάζει τη διαδρομή της στο ραδιόφωνο. Μιλάει για τις καλύτερες συνεργασίες που είχε και μοιράζεται ξεχωριστές ιστορίες της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής της ζωής.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η αγαπημένη ηθοποιός θυμάται τα πρώτα της βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Μιλάει για τους άντρες που αγάπησε και περιγράφει ξεχωριστές στιγμές της καριέρας της τη "χρυσή εποχή" του ελληνικού κινηματογράφου. Ακολουθεί ο Λάμπρος Φισφής. Ο ταλαντούχος σεναριογράφος και ηθοποιός σχολιάζει το τηλεοπτικό σκηνικό. Μιλάει για τους στόχους του και για όσα θέλει να πραγατοποιήσει στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο και σχολιάζει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και την επικαιρότητα. Μιλάει για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και αποκαλύπτει πόσο η κρίση έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του. Το Βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνεται με τον Στηβ Κακέτση. Ο γνωστός επιχειρηματίας μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του. Περιγράφει κάποιες δύσκολες στιγμές που έζησε από τη στιγμή που η οικονομική κρίση έπληξε τη χώρα μας και ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved