Alpha check up: Όλα όσα θα δούμε!
Media

Alpha check up: Όλα όσα θα δούμε!

Την Κυριακή 26 Μαΐου κλείνουμε ραντεβού για ένα Alpha check up για να γνωρίσουμε τα πάντα γύρω από τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος, το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, τα τσιμπήματα από έντομα, αλλά και την ακράτεια.

Το κάπνισμα είναι μία από τις χειρότερες συνήθειες του ανθρώπου με δυσάρεστες συνέπειες. Στην εποχή μας δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για να μην προσπαθήσουμε να κόψουμε αυτή την κακή συνήθεια, καθώς υπάρχει ενημέρωση αλλά και τα μέσα για να το κάνουμε: Τα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος. Η Ζέτα Δούκα, επισκέφτηκε το ιατρείο διακοπής καπνίσματος του νοσοκομείου «Σωτηρία», προκειμένου να δει από κοντά πως ακριβώς λειτουργούν, να συζητήσει με το προσωπικό αλλά και με πολίτες που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα.

Ακόμα, ο Τάσος Παπαλαζάρου θα μας βοηθήσει να μάθουμε τα αίτια της δυσκοιλιότητας προτείνοντας, ταυτόχρονα, μια σειρά από τροφές που μπορούν να αποτρέψουν τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Αυτή την εποχή τα τσιμπήματα από έντομα, ζωύφια, μέδουσες και σκορπιούς, αλλά και τραυματισμοί από αχινούς, είναι συχνά. Γι' αυτό τον λόγο θα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Τέλος, μία πάθηση που, δυστυχώς, ακόμα αποτελεί ταμπού και απομονώνει όσους πάσχουν από αυτή αλλάζοντάς τους τη ζωή, είναι η ακράτεια. Η εκπομπή μας ενημερώνει και μας παρουσιάζει σύγχρονα δεδομένα, ώστε η λύση να μην είναι η απομόνωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved