Πρεμιέρα αύριο για τους «Ήρωες ανάμεσά μας» (φωτό)
Media

Πρεμιέρα αύριο για τους «Ήρωες ανάμεσά μας» (φωτό)

«Ήρωες Ανάμεσά μας», η κοινωνική αποστολή του ΑΝΤ1 που έχει πρωταρχικό στόχο να αναδείξει ξεχωριστούς ανθρώπους που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, ξεκινάει το ταξίδι της την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 22.15.

Μέσα από τους «Ήρωες ανάμεσά μας» θα γνωρίσουμε τους ανθρώπους αυτούς που αποδεικνύουν καθημερινά πως το «Εμείς» μπορεί να είναι ανώτερο από το «Εγώ». Σε μία σειρά πέντε αφιερωμάτων, ο Σάκης Ρουβάς, ο πιο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση, θα είναι ο οδηγός μας σε ένα οδοιπορικό στη ζωή και το έργο 10 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν τον χρόνο, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.

Στο κάλεσμα της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη συνάνθρωποί μας από κάθε γωνία της Ελλάδας, κάνοντας τις αιτήσεις των Ηρώων που προτάθηκαν να ξεπερνούν τις 2.500. Ο ΑΝΤ1, φιλοδοξεί να ανάγει σε θεσμό το «Ήρωες Ανάμεσά μας». Για τον λόγο αυτό, αν και η προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει λήξει θα εξακολουθούν να γίνονται δεκτές προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους που θα αξιολογηθούν για τον επόμενο κύκλο προβολών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved