«Μαστορέματα»: Τι θα δούμε σήμερα;
Media

«Μαστορέματα»: Τι θα δούμε σήμερα;

Τα «Μαστορέματα» αποχαιρετούν τη σεζόν με έξυπνες ιδέες και προτάσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Σάββατο 25 Μαΐου στις 14.00.

Μερικές παλιές ξυλόκουτες που χρησιμοποιούνταν για μεταφορά αντικειμένων, πέφτουν στα χέρια του Άγγελου Αρβανίτη και του... βάζουν ιδέες. Τις χρησιμοποιεί μαζί με κάποια παλιά συρτάρια για να φτιάξει μια εντυπωσιακή ραφιέρα – βιβλιοθήκη.
Στη συνέχεια, μαζί με την Φιλίππα Πασχαλίδου, πηγαίνουν στην εξοχική... καλύβα του Άγγελου. Εκεί τους περιμένουν πολλές δουλειές, μέσα κι έξω από το χώρο. Ο Άγγελος ντύνει με τεχνητή πέτρα ένα κομμάτι του τοίχου και η Φιλίππα εντυπωσιάζεται από την ευχρηστία που παρέχει αυτό το διακοσμητικό υλικό. Οι τεχνητές πέτρες είναι ελαφρές και τοποθετούνται εύκολα σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια. Η ποικιλία σχεδίων στα οποία προσφέρονται, καλύπτει κάθε γούστο.
Κατόπιν, η Φιλίππα βοηθά τον Άγγελο να βάλει σε τάξη τον εξωτερικό χώρο της καλύβας. Δημιουργούν ένα διάδρομο στρώνοντας στο χώμα πλάκες Καρύστου και διαμορφώνουν το υπόλοιπο πλάτωμα με χαλίκι. Η αλήθεια είναι ότι η βόλτα σους στο εξοχικό δεν ήταν και τόσο ξεκούραστη, όμως το τελικό αποτέλεσμα τους ανταμείβει με το παραπάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved