Avenida Brasil: Η σειρά φαινόμενο από τη Βραζιλία έρχεται στον Alpha!
Media

Avenida Brasil: Η σειρά φαινόμενο από τη Βραζιλία έρχεται στον Alpha!

Η σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη Βραζιλία, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο έρχεται στον Alpha.

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, το Avenida Brasil θα προβάλλεται καθημερινά (Δευ-Παρ) στις 20:00. Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μία ιστορία εκδίκησης και εμμονής στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η σειρά θα μας καθηλώσει με ανατροπές στην πλοκή και έντονο συναίσθημα, ενώ τα πλούσια εξωτερικά γυρίσματα θα μας ταξιδέψουν στις φυσικές ομορφιές της Βραζιλίας. Το Avenida Brasil θα μας γνωρίσει τη σύγχρονη ζωή στο Ρίο και τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν. Από τις αντιξοότητες στις υποβαθμισμένες φαβέλες στην υψηλή κοινωνία του σύγχρονου και αναπτυγμένου κέντρου, διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 80 εκατομμύρια τηλεθεατές ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 82%! Η απήχησή του κυριολεκτικά ερήμωσε τους δρόμους της Βραζιλίας, ενώ ακόμη και η Πρόεδρος της χώρας ανέβαλλε τα προγραμματισμένα της ραντεβού για να το παρακολουθήσει.

Η ιστορία...

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η μικρή Ρίτα αναγκάζεται να ζήσει στο ίδιο σπίτι με τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Τζενέσιο, αλλά και την ύπουλη και υποχθόνια μητριά της, Καρμίνια. Έπειτα από το αποτυχημένο σχέδιο της Καρμίνια να εξοντώσει τον Τζενέσιο για να μοιραστεί με τον εραστή της την περιουσία του, η Ρίτα θα βρεθεί εγκαταλελειμμένη στη χωματερή της πόλης αντιμέτωπη με την απόγνωση. Δώδεκα χρόνια μετά, και ενώ όλοι τη θεωρούν εξαφανισμένη, η Ρίτα με το νέο της πλέον όνομα, Νίνα, επιστρέφει από την Αργεντινή στη Βραζιλία για να εφαρμόσει βήμα προς βήμα και με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης που θα λυτρώσει τη ψυχή της. Η Καρμίνια έχει πλέον παντρευτεί τον διάσημο ποδοσφαιριστή Τουφάου, έχει μαζί του έναν υπέροχο γιο και συναναστρέφεται την υψηλή κοινωνία των πλουσίων και διασήμων, κρύβοντας καλά τον πραγματικό χαρακτήρα της πίσω από τη μάσκα μιας υποδειγματικής συζύγου.

Πρωταγωνιστούν οι: Ντέμπορα Φαλαμπέλα, Αντριάνα Εστέβε, Μουρίλο Μπενίτσιο, Κάουα Ρέιμοντ, Μαρτσέλο Νόβες, Βέρα Χολτζ, κ.ά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved