H Σύλβια Κλιμάκη «Στην πράξη»
Media

H Σύλβια Κλιμάκη «Στην πράξη»

H Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον καθηγητή Γεώργιο Μπαμπινιώτη, επισκέπτεται έναν αγώνα κλασσικών σκαφών στις Σπέτσες

και παρουσιάζει τη συνεργασία των καταστημάτων Public με το Amazon, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

Αυτή την Κυριακή παρουσιάζει τα εξής πρόσωπα:

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη. Ο καθηγητής Γλωσσολογίας, μιλά για το έργο του ως λεξικογράφος καθώς και για το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.

Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται το Spetses Classic Yacht Race. Ο διεθνής αυτός αγώνας με σεβασμό στη ναυτική παράδοση ξεκίνησε το 2011 στις Σπέτσες. Το 2012, το Spetses Classic Yacht Race ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συγκέντρωσε πάνω από 50 συμμετοχές μεταξύ των οποίων και μερικά από τα πιο φημισμένα κλασικά σκάφη της Ελλάδας και παραδοσιακά καΐκια.

Η Σύλβια Κλιμάκη παρουσιάζει την συνεργασία Public και Amazon. Τα καταστήματα Public συνεργάζονται με την Amazon και προωθούν το έργο των Ελλήνων δημιουργών στις αγορές του εξωτερικού. Οι Έλληνες ομογενείς έρχονται σε επαφή με προϊόντα ελληνικού πολιτισμού και οι Έλληνες συγγραφείς διευρύνουν το κοινό τους πέρα από τα ελληνικά σύνορα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved