Στον «Κόσμο ανάποδα» η Πόπη Τσαπανίδου!
Media

Στον «Κόσμο ανάποδα» η Πόπη Τσαπανίδου!

H Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Kόσμο ανάποδα» με μια ιδιαίτερη συντροφιά, αυτή της Πόπης Τσαπανίδου, το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Πόπη Τσαπανίδου στα καλύτερά της. Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Βγάζει τις γόβες και φοράει αθλητικά για να αντιμετωπίσει τη Σοφία σε έναν αγώνα ταχύτητας στους πιο τρέντι διαδρόμους γυμναστικής στον κόσμο, που έρχονται αποκλειστικά στο πλατό του "Κόσμου Ανάποδα".
Σε μια συνέντευξη από καρδιάς, εξομολογείται τις μεγαλύτερές της φοβίες, ποιοι είναι οι φίλοι της, τη σχέση της με τις τρεις κόρες της και το πώς θα "έβλεπε" ένα νέο μωράκι στη ζωή της.
Θυμάται τις πιο απρόβλεπτες και αστείες στιγμές στην τηλεόραση, την πιο δύσκολη συνέντευξη της ζωής της και σχολιάζει για πρώτη φορά την πολυσυζητημένη συνέντευξή της με τον Ντίνο Χριστιανόπουλο .
Αποκαλύπτει πόση αξία δίνει στα νούμερα της agb, μιλάει για τα θετικά και τα αρνητικά της δημοσιότητας αλλά και για το αν η εξωτερική εμφάνιση έπαιξε ρόλο στην επιτυχία της.
Κάνει τον μέχρι τώρα απολογισμό για τα 3,5 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και το γιορτάζει με μια τούρτα έκπληξη από τον "Κόσμο Ανάποδα"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved