Σάλος με… παρθένες που πωλούν την «αθωότητά» τους! Ποιες διάσημες Ελληνίδες είναι κατά του προγαμιαίου σεξ;
Media

Σάλος με… παρθένες που πωλούν την «αθωότητά» τους! Ποιες διάσημες Ελληνίδες είναι κατά του προγαμιαίου σεξ;

Σάλο προκαλεί νέο ριάλιτι με… παρθένες, με τον τίτλο, «Virgins wanted».

Έχουν περάσει περίπου οκτώ μήνες από τότε που ο εκκεντρικός σκηνοθέτης, Τζάστιν Σίσελι, μαζί με μια ομάδα δημιούργησε ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια του οποίου μία 20χρονη Βραζιλιάνα, η Καταρίνα Μιλιορίνι, κινηματογραφήθηκε να χάνει την παρθενιά της με πλειστηριασμό για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 780.000 δολαρίων, ενώ ο παρτενέρ της για 3.000. Η «πρωταγωνίστρια» θεώρησε ότι αυτή η «συναλλαγή» δεν ήταν πορνεία, υποστηρίζοντας: «Αν το κάνεις μία φορά στη ζωή σου, αυτό δεν σε κάνει πόρνη. Αντίστοιχα, αν τραβήξεις μία καταπληκτική φωτογραφία, αυτό δεν σε κάνει αυτόματα φωτογράφο».

Ο Τζάστιν Σίσελι επιστρέφει, αυτή την φορά με το ριάλιτι «Virgins wanted». Σε αυτό ένας άντρας και μια γυναίκα θα βγάζουν σε πλειστηριασμό την «παρθενιά τους». Το ριάλιτι, θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο στο MIPCOM και ο Τζάστιν Σίσελι δηλώνει: «Το “Virgins wanted” γίνεται πλέον ριάλιτι. Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαιο διανομής με πολυεθνική στο χώρο της ψυχαγωγίας. Ο λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση ήταν ο τεράστιος αριθμός e-mails που δεχόμαστε από παρθένες και πλειοδότες από όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 50 την εβδομάδα. Επίσης, μας έχουν στείλει και 500 βίντεο, εξηγώντας μας η καθεμία γιατί πρέπει να είναι εκείνη που θα πρέπει να επιλέξουμε να βγει η παρθενιά της σε πλειστηριασμό».

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγες οι επώνυμες κυρίες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι κατά του προγαμιαίου σεξ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα από την Ελλάδα είναι η Άννα Μαρία Λογοθέτη, η Καλομοίρα και η Εύα Λάσκαρη, οι οποίες είχανε πει πως θα ήθελαν να περιμένουν μέχρι τον γάμο τους για να προχωρήσουν σε σεξουαλική πράξη, ενώ από το εξωτερικό έχουμε τις Μπρουκ Σιλντς, Αντριάνα Λίμα, Λίζα Κουντρόου, Τζέσικα Σίμπσον, Σελένα Γκόμεζ, Τέιλορ Σουίφτ, Μάιλι Σάιρους και Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η Σελένα Γκόμεζ μάλιστα ζήτησε από τον πατέρα της να της αγοράσει δαχτυλίδι αγνότητας, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ όταν κυκλοφόρησαν φήμες για εγκυμοσύνη της είχε πει κατηγορηματικά ότι αυτό είναι αδύνατο να έχει γίνει. Όσον αφορά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μπορεί να δήλωνε άλλα, αλλά και η μητέρα της αποκάλυψε άλλα σε αυτοβιογραφία της, λέγοντας πως η κόρη της έχασε την παρθενιά της στα 14 της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved