«Top Gear»: Έρχεται στο ΣΚΑΙ
Media

«Top Gear»: Έρχεται στο ΣΚΑΙ

Η πιο διάσημη και πολυβραβευμένη εκπομπή αυτοκίνητου της Μεγάλης Βρετανίας το «Top Gear» έρχεται με νέο κύκλο την Κυριακή 09 Ιουνίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το «Τοp Gear» προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη συγκίνηση, ενθουσιασμό και ένταση για το πιο λατρεμένο τρίο που επιστρέφει για τον 15ο κύκλο της δημοφιλέστερης εκπομπής αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Έχοντας στην κατοχή του ένα ακόμα βραβείο (Broadcast Awards Best International Programme Sales 2010), το TOP GEAR έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May.

Κατά τη διάρκεια του 15ου κύκλου, ο Jeremy, o Richard και ο James αναζητούν ένα τρίο αυτοκινήτων το οποίο να εξυπηρετεί εξίσου τις ανάγκες ενός σπιτιού, μιας οικογένειας αλλά και μιας πίστας αγώνων και παράλληλα πηγαίνουν με μια οικογένεια στα καταστήματα. Ο προϋπολογισμός γι΄αυτό το εγχείρημα είναι πέντε χιλιάδες λίρες. Κάποια στιγμή πηγαίνουν στη Γερμανία. Στη συνέχεια ο James δοκιμάζει την Porsche 911 Sport Classic και την Boxter Spyder και οι άλλοι δύο παρουσιαστές ξεκινούν ένα ταξίδι στην Νότια Αγγλία καταλήγοντας να κάνουν το σοφέρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved