«Στην πράξη» με την Σύλβια Κλιμάκη!
Media

«Στην πράξη» με την Σύλβια Κλιμάκη!

H Σύλβια Κλιμάκη συναντά έναν παιδοκαρδιοχειρουργό, έναν βραβευμένο πολεμικό φωτορεπόρτερ, καθώς και έναν ξεχωριστό ιδιοκτήτη κομμωτηρίου, την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

Αυτή την Κυριακή παρουσιάζει τα εξής πρόσωπα:

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τoν Γιώργο Σαρρή. Ο καθηγητής καρδιοχειρουργικής και παιδοκαρδιοχειρουργός μετά από δύο δεκαετίες παραμονής του στην Αμερική αποφάσισε να επιστρέψει με την οικογένεια του στην Ελλάδα. Από το 1997 και για μία δεκαετία διετέλεσε Διευθυντής Δ' Καρδιοχειρουργικού Τμήματος Παίδων και Συγγενών Καρδιοπαθειών του Ωνάασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Σήμερα ως ο μόνος Έλληνας που είναι μέλος στην Ευρωπαϊκή Παιδοκαρδιοχειρουργική Εταιρεία μιλάει για το σύστημα υγείας και την παιδοκαρδιοχειρουργική στην Ελλάδα.

Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται τον Σταμάτη Καραϊσκο, ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στην Καστέλα, που συμμετέχει σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι μέλος μιας από τις καλύτερες ομάδες διεθνώς. Παρόλα αυτά ο ίδιος δηλώνει ότι «...δε θα υπερκοστολογήσω πολύ ποτέ τη δουλειά μου, ακόμη και αν μπορώ.»
Στην Ελλάδα είναι επικεφαλής μίας δημιουργικής ομάδας και καθημερινά προσπαθεί να τελειοποιήσει την τέχνη της κομμωτικής μέσα από πρωτότυπες τάσεις αλλά και τις προσωπικές του εμπειρίες.
Η Σύλβια Κλιμάκη παρουσιάζει τoν Γιάννη Μπεχράκη. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ έχει καλύψει πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ των οποίων σε Κροατία, Βοσνία, Κόσοβο, Σιέρα Λεόνε ενώ το 2000 του απενεμήθη το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά του παγκόσμιου τύπου. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «.. δε θα κάνω τέχνη με τον πόνο του άλλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved