«60’ ΟΝ LINE» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου!
Media

«60’ ΟΝ LINE» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Το «60' ΟΝ LINE» με τους : Μυρτώ Κάζη, Μαίρη Ρετσίνα και Πάρις Λύκος, την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 19:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα ταξιδέψουν τους τηλεθεατές στο χώρο του ίντερνετ και της τεχνολογίας.


Τα τρία παιδιά, ενώνουν τις δυνάμεις και βάζουν μπροστά τη μηχανή αναζήτησης όλων των πληροφοριών και των ειδήσεων που «παράγουν μέλλον». Έρευνες, καλεσμένοι, gadgets & apps, νέες εφαρμογές, άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, όλοι και όλα «χωράνε» στο «60' ΟΝ LINE».
Πώς μια έξυπνη ιδέα μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και βέβαια και τη χρηματοδότηση της από αυτόν; Την απάντηση δίνει ο Δημήτρης Αναγνώστου, συνιδρυτής της Groopio της πρώτης ελληνικής πλατφόρμας crowd funding.
H Nτορέτα Παπαδημητρίου μιλάει για τους ρόλους της ζωής της. Ως νέα blogger just Doretta, ηθοποιός... σε κατάσταση «hangover», αθλήτρια, μα πάνω από όλα μαμά δύο αγοριών.
Ειδήσεις και video από όλο τον κόσμο, όπου άνθρωποι εντυπωσιάζουν μέσω των τεχνολογικών τους ιδεών. Apps & gadgets που θα βοηθήσουν να ελέγχει ο καθένας τη φυσική του κατάσταση.
Φιλική κουβέντα, ζεστή ατμόσφαιρα και tech news έρχονται την Κυριακή 9 Ιουνίου, 19:00 μέσα από το ΣΚΑΪ και την εκπομπή «60'online»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved