Οικονομέας-Καμπουράκης για ΕΡΤ: «Τρελαίνομαι όταν βλέπω κάποιους τύπους που έχουν κάνει περιουσίες, τώρα να θρηνούν»
Media

Οικονομέας-Καμπουράκης για ΕΡΤ: «Τρελαίνομαι όταν βλέπω κάποιους τύπους που έχουν κάνει περιουσίες, τώρα να θρηνούν»

Ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησαν σήμερα στην εκπομπή τους «Κοινωνία Ώρα Mega» για το κλείσιμο της ΕΡΤ!


"Έχουμε 4-5 μέρες να κάνουμε εκπομπή λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Να πούμε το αυτονόητο, ότι είμαστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Υπήρχαν πολλές ταχύτητες εργαζομένων στην ΕΡΤ... Αυτοί που έπαιρναν 1,000 - 1,500 ευρώ και δούλευαν σαν τα σκυλιά και υπήρχαν και άλλοι που έκαναν ζωή και κότα. Υπήρχαν άνθρωποι που έστελναν τους κλητήρες τους να πάρουν τα λεφτά γιατί δεν ήξεραν που πέφτει η ΕΡΤ! Αν συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι υπήρχαν συνάδελφοί μας που έπαιρναν 30-35 χιλιάδες ευρώ το μήνα στην ΕΡΤ, θα τρελαθεί! Όμως, ποιος τους τα έδινε;" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Οικονομέας.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης τόνισε: "Δεν είναι δυνατόν η ΕΣΗΕΑ να κλείνει όλες τις ιδιωτικές συχνότητες!". Και ο Οικονομέας είπε: "Τρελαίνομαι όταν βλέπω κάποιους τύπους που έχουν κάνει περιουσίες στην ΕΡΤ, τώρα να θρηνούν! Δεν μπορώ να το δεχτώ! Κι ενδεχομένως να είναι έτοιμοι σε λίγο να μας κατηγορήσουν για απεργοσπάστες"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved