«Ήρωες ανάμεσα μας»: Τι θα δούμε αύριο;
Media

«Ήρωες ανάμεσα μας»: Τι θα δούμε αύριο;

Δύο ακόμα ιστορίες που αναδεικνύουν τους ξεχωριστούς αυτούς ανθρώπους που οι καρδιές τους χτυπούν στον ρυθμό του «άλλου»,

του συμπολίτη, του αγνώστου, του ανήμπορου, έρχονται στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 21-6 σε ένα ακόμη οδοιπορικό στον κόσμο των «Ηρώων», με οδηγό τον Σάκη Ρουβά.
Γροθιά στο στομάχι είναι η ταινία μικρού μήκους «Κλειώ», των μαθητών του Γυμνασίου Οιχαλίας Τρικάλων και αποτυπώνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο τον Γολγοθά που βιώνουν τα παιδιά με γονείς μετανάστες.
Πολλοί Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης. Στην Οιχαλία Τρικάλων 60 παιδιά μένουν με τους παππούδες τους, ενώ 550 οικογένειες έχουν φύγει στο εξωτερικό, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Οι ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες είναι πολύ σοβαρές και αποτυπώνονται με άριστο τρόπο στην ταινία.

Ο 43χρονος Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είναι ένας από τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που βιώνει καθημερινά τον «Γολγοθά» της ανεργίας. Πριν από τρία χρόνια έχασε την δουλειά του και παρά τις επίμονες προσπάθειες του να βρει ένα μεροκάματο, συναντά διαρκώς κλειστές πόρτες. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος δεν το έβαλε κάτω και η δύσκολη αυτή περίοδος που διανύει τον έκανε να μετατρέψει την αγωνία του για την επιβίωση σε δύναμη ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved