Η αναγέννηση του Mothersblog.gr είναι γεγονός!
Media

Η αναγέννηση του Mothersblog.gr είναι γεγονός!

Το mothersblog.gr πλήρως ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση περνά στη νέα, ακόμη πιο ώριμη και δημιουργική εποχή του.

Το mothersblog.gr εμπλουτίζεται με ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία μέσα από ειδικά αφιερώματα, περισσότερες στήλες και το προσωπικό blog της Δέσποινας Καμπούρη. Πλέον, οι μητέρες, οι μέλλουσες μαμάδες, οι μπαμπάδες, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τα παιδιά θα ενημερώνονται και θα μαθαίνουν πώς να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, ομορφότερη και ευκολότερη καθημερινά.

Το portal εστιάζει στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας προσφέροντας αξιόπιστες, σημαντικές και χρηστικές πληροφορίες για κάθε στάδιο της ζωής της μητέρας και του παιδιού από την εγκυμοσύνη, το θηλασμό, τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού ως και την εφηβεία του.

Στην ομάδα του mothersblog.gr προστίθενται και δύο ταλαντούχοι άνθρωποι της νέας γενιάς. Ο Γιώργος Λιανός με την στήλη του «Father's Mayday», ο οποίος θα μας βάζει στον κόσμο του νέου μπαμπά που παίζει, μαθαίνει, ανακαλύπτει, πρέπει να κοιμίσει, να ταΐσει και να αλλάξει πάνα στο παιδί του, αλλά και ο Master Chef και επίσης μπαμπάς Γιώργος Γεράρδος, οποίος μέσα από την εβδομαδιαία του στήλη «Μαγειρεύουμε παίζοντας», θα μας προτείνει εύκολες και υγιεινές συνταγές για μικρούς και μεγάλους.

Από τώρα και κάθε στιγμή, ανανεωμένο και πληρέστερο mothersblog.gr

Σχέση ζωής , για έναν ρόλο που κρατάει μία ζωή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved