Νέες σειρές στο Star!
Media

Νέες σειρές στο Star!

Δύο νέες νεανικές σειρές κάνουν πρεμιέρα από τις 15 Ιουλίου στο καθημερινό μεσημεριανό πρόγραμμα του Star.


Suburga Tery

Νεανική κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2011 που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.(1ος κύκλος).
Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνος σου ένα παιδί, πόσο μάλλον αν αυτό το παιδί είναι μια ατίθαση έφηβη.
Ο Τζορτζ, στην προσπάθεια του να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στην κόρη του, Τέσα, αποφασίζει να μετακομίσουν από το κέντρο της Νέας Υόρκης στα προάστια. Παρότι μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από το προηγούμενο σπίτι τους, η δεκαεξάχρονη Τέσα αισθάνεται ότι άλλαξαν ήπειρο, αφού οι καινούριοι γείτονες ζουν μια εντελώς διαφορετική ζωή από τους κατοίκους της Νέας Υόρκης.


The secret circle
Νεανική σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2011, που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.
Η Κάσι είναι μία φυσιολογική έφηβη, η οποία ζει μαζί με τη μητέρα της. Μία νύχτα έφτασε όμως για να αλλάξει για πάντα η ζωή της. Ενώ η ίδια έχει μείνει στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητό της λόγω βλάβης, το σπίτι της αρπάζει φωτιά. Η μητέρα της, που είναι μόνη της μέσα, δεν καταφέρνει να απεγκλωβιστεί και χάνει τη ζωή της.
Έτσι η Κάσι καταλήγει σε μία μικρή παραθαλάσσια πόλη στη μέση του πουθενά, το Τσέιντζ Χάρμπορ, για να ζήσει με τη γιαγιά της, τη μοναδική εν ζωή συγγενή της. Ενώ προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές, που της άφησε ο θάνατος της μητέρας της, θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματική «κληρονομιά» της οικογένειάς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved