Παντελής Καψής: «Το νέο όνομα ασφαλώς και δεν θα είναι ΝΕΡΙΤ»
Media

Παντελής Καψής: «Το νέο όνομα ασφαλώς και δεν θα είναι ΝΕΡΙΤ»

Ο Παντελής Καψής μιλά για το κλείσιμο της ΕΡΤ, τη νέα κρατική τηλεόραση και το όνομα «ΝΕΡΙΤ»!

Ο υφυπουργός στην ερώτηση ποια ήταν η εικόνα που είχε για την ΕΡΤ απαντά: «Το μεγάλο πρόβλημα της ΕΡΤ ήταν και είναι η κουλτούρα της. Πολλές φορές προείχε να τηρηθούν οι κανονισμοί και όχι να βγει εις πέρας η δουλειά».

Όσο για το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ δηλώνει:: «Νομίζω ότι με το που μαθαίνανε για ένα σχέδιο εκσυγχρονισμού που θα περιείχε αναπόφευκτα και κάποιες απολύσεις ή που θα άλλαζε τους κανονισμούς, θα έκλειναν οι ίδιοι εργαζόμενοι την ΕΡΤ. Το θεωρώ βέβαιο. Είναι έναν ακραία συντεχνειακό συνδικαλισμό που έκλεινε την ΕΡΤ με το παραμικρό».

Και τονίζει: «Εάν δεν καρποφορήσει μια συναινετική λύση, τότε θα αναγκαστεί ο διαχειριστής και το Υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσουν σε άλλη λύση. Σήμα θα έχουμε οπωσδήποτε. Το πως, θα το δούμε. Μπορεί να είναι ένα δελτίο ειδήσεων που να μεταφέρει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες στην αρχή, χωρίς καν παρουσιαστή».

Όσο για το όνομα λέει: «Ασφαλώς και όχι. Το ΝΕΡΙΤ περιλαμβάνεται σαν νομικός τίτλος στο νομοσχέδιο. Το σήμα θα αποφασιστεί από τον καινούριο φορέα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved