Ο κρυφός έρωτας των πρωταγωνιστών του Avenida Brasil που τρέλανε την Βραζιλία
Media

Ο κρυφός έρωτας των πρωταγωνιστών του Avenida Brasil που τρέλανε την Βραζιλία

Μπορεί στην Ελλάδα η Βραζιλιάνικη σειρά Avenida Brasil να παίζεται εδώ και λίγο καιρό από το κανάλι του Alpha αλλά στην Βραζιλία υπήρξε νούμερο ένα για πολύ καιρό.

Στην προβολή του τελευταίου επεισοδίου ερήμωσαν οι δρόμοι και οι πρωταγωνιστές της είναι αστέρια πρώτου μεγέθους στην χώρα τους. Και φυσικά όλοι ασχολούνται μαζί τους ακόμα και σήμερα που η προβολή του πετυχημένου σήριαλ έχει τελειώσει.

Πόσο μάλλον όταν μετά το τέλος του αποκαλύφθηκε πως δύο από τους κεντρικούς του πρωταγωνιστές, ο Murillo Benicio (που παίζει τον Tufão) και η Debora Farabella (που παίζει την Nina García Hernández) για πάνω από δύο περίπου χρόνια είχαν κρυφό δεσμό! Πολλοί το υποψιαζόντουσαν αλλά το γεγονός ότι η γλυκιά βραζιλιάνα πρωταγωνίστρια εκείνη την εποχή ήταν ακόμα παντρεμένη δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για επιβεβαίωση τότε.

Η επιβεβαίωση ήρθε πέρυσι τον Οκτώβριο όταν ο Murillo Benicio ως καλεσμένος σε μεγάλο τηλεοπτικό σόου αποκάλυψε ότι είναι μαζί και ότι το έκρυβαν καθώς το διάστημα που ξεκίνησε η σχέση τους κανένας από τους δύο δεν ήταν ελεύθερος!

Εκείνος μάλιστα έχει αποκτήσει δύο παιδιά, δύο γιους, ήδη από δύο διαφορετικές γυναίκες (και με τις δύο χώρισε λίγο καιρό μετά την γέννα των παιδιών) ενώ εκείνη έχει ένα κοριτσάκι από τον γάμο της που έληξε άδοξα όταν η ερωτική χημεία των ρόλων τους μεταφέρθηκε και στην πραγματική τους ζωή.

Η κρυφή τους σχέση υπήρξε μέγα σκάνδαλο, όταν αποκαλύφθηκε, με ατέλειωτα κυνηγητά των φωτογράφων στο ζευγάρι αλλά πλέον όλοι έχουν συνηθίσει να τους βλέπουν μαζί και αγκαλιά ακόμα και σε επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους. Όχι φυσικά πως λείπουν οι paparazzi φωτογραφίες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved