Στέργιος Μικρούτσικος: "Η τηλεόραση είναι πολύ λίγη για τον πατέρα μου"
Media

Στέργιος Μικρούτσικος: "Η τηλεόραση είναι πολύ λίγη για τον πατέρα μου"

Ο Στέργιος Μικρούτσικος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το πως βίωσε την οικονομική καταστροφή του πατέρα του, για τα λάθη του παρελθόντος, τη στάση που κράτησε απέναντι στον πατέρα του αλλά και για τη σχέση του με τη Δήμητρα Ρουμπέση.

Με αφορμή την κατάθεση ψυχής του Ανδρέα Μικρούτσικου στα μέσα, ο Στέργιος μας άνοιξε την καρδιά του και μεταξύ άλλων μας είπε : «Η οποιαδήποτε κρίση και το οποιοδήποτε πρόβλημα γενικότερα που μπορεί να προκύψει είναι πολύ φυσιολογικό, φυσιολογική συνέπεια στη ζωή κάποιων ανθρώπων, οπότε ούτε με σόκαρε ούτε με τρόμαξε» και συνέχισε λέγοντας : «Ούτε τον ίδιο τον πατέρα μου πραγματικά τον σόκαρε και τον τρόμαξε σε ένα επίπεδο ώστε να υπάρχει απόγνωση και τρέλα. Όλα μπορείς να τα ελέγξεις και να τα ξεπεράσεις και κάπως έτσι το έβλεπα κι εγώ κι αυτός. Και οι δυο μας δηλαδή πιστεύαμε ότι είναι ζήτημα χρόνου, κι έτσι κι έγινε».
Ο νεαρός μουσικός πιστεύει επίσης πως δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο για τα όσα άσχημα ακολούθησαν στη ζωή του πατέρα του “Ήταν μια συμπαντική ακολουθία ή οποία δεν ήταν πλήρης”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και πως δεν επηρέασε αρνητικά τη ζωή του Στέργιου, γεγονός που αποτελούσε την ανησυχία του Ανδρέα Μικρούτσικου : “Κανέναν δεν επηρέασε η κατάσταση του πατέρα μου, είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει λάθη, το λάθος είναι πολύ σχετική έννοια. Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά τα έχει πάει μέχρι τώρα και μια χαρά θα τα πάει και στο μέλλον”.
Ο Στέργιος μοιάζει σε πολλά πράγματα με τον Ανδρέα καθώς και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα γι' αυτό και μπόρεσε να καταλάβει το ότι ο παρουσιαστής είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν, ούτε με τον ίδιο του τον αδελφό, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του.
Ο Στέργιος λέει χαρακτηριστικά : «Καταλαβαίνω το κλείσιμο του ανθρώπου στον εαυτό του και το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για ένα πρώτο βήμα. Καταλαβαίνω πως πρέπει να είμαι με τον πατέρα μου, ούτε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ούτε σαν να έχει έρθει ολική καταστροφή. ¨Ήμουν μαζί του, κάναμε παρέα, λέγαμε αυτά που έπρεπε να πούμε, λέγαμε διάφορα άλλα, συζητούσαμε... Μια φυσιολογική συνύπαρξη διακριτική».
Όταν όμως η συζήτηση πέρασε στη Δήμητρα Ρουμπέση, στο χωρισμό του ζευγαριού και στο αν επηρέασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογική κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο Στέργιος αποστασιοποιήθηκε εντελώς, άλλαξε το χρώμα στη φωνή του και μας απάντησε : “Ένας χωρισμός είναι ένα συν επιπλέον σε μια άσχημη κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, οι δυο τους ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και πως είναι τα πράγματα. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω και να κάνω εικασίες. Εγώ μετά το χωρισμό δεν είχα επαφές με τη Δήμητρα εκτός από δυο, τρεις φορές που την είχα δει στο Star και ήμασταν μια χαρούλα”.
Όσον αφορά τώρα στα όσα είπε η Δήμητρα Ρουμπέση για την αιτία του χωρισμού ο Στέργιος αρκέστηκε στο “Ουδέν σχόλιον”.
Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε και για το καινούριο ξεκίνημα του πατέρα του, δίνοντάς μας μια άλλη οπτική : “Προσωπικά δε θεωρώ ότι η δουλειά ορίζει τον άνθρωπο. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια αυτό ισχύει κατά κόρον, η δουλειά είναι η μόνη που ορίζει τον άνθρωπο....Το θέμα για μένα είναι τι κάνεις μόνος σου στον καθρέπτη σου, αν πεις δυο σωστά πράγματα και αν νιώθεις καλά, δημιουργικά είτε είσαι με τον εαυτό σου είτε είσαι με δυο φίλους σου. Αυτό είναι δημιουργία και όχι ένα καινούριο ξεκίνημα είτε στο ραδιόφωνο είτε στην τηλεόραση. Αυτά είναι για συμπλεγματικούς ανθρώπους”. Ενώ κλείνοντας, μας αποκάλυψε ποιο πιστεύει πως ήταν το μεγάλο λάθος στην καριέρα του πατέρα του. “Θεωρώ ότι η επιλογή του star channel ήταν λάθος. Θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι πολύ λίγη για τον πατέρα μου πόσο μάλλον το star. Συγνώμη κιόλας αλλά θεωρώ ότι το star το δούρειο ίππο αυτού του ευτελισμού στα ΜΜΕ. Πιστεύω και πίστευα πως άνθρωποι σαν τον πατέρα μου με το background, τη μόρφωση, το IQ για την τηλεόραση αποτελούν άλλοθι. Δηλαδή αν φύγουν και αυτοί από την τηλεόραση πρέπει να πάρουν όλοι τις τηλεοράσεις τους και να τις πετάξουν από το μπαλκόνι. Δηλαδή ή θα τρελαθούν ή θα πέσουν δεκαπέντε επίπεδα κάτω και θα χάσουν κάθε κριτήριο των πραγμάτων. Όχι άλλος σουρεαλισμός, φτάνει πια”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved