Στα νύχια της Scotland Yard η Σίσσυ της TV
Media

Στα νύχια της Scotland Yard η Σίσσυ της TV

Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Εγκλημάτων (SOCA) της Scotland Yard αναμένεται στην Αθήνα για να συνοδεύσει τη 44χρονη Σίσσυ Μηναδάκη, που θα εκδοθεί στην Αγγλία,

όπου θα προσαχθεί ενώπιον της βρετανικής Δικαιοσύνης για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την εμπλοκή της στις δραστηριότητες του φίλου της Κέβιν Στίβεν Χάνλεϊ, ο οποίος κατηγορείται για την εισαγωγή τόνων κοκαΐνης σε αγγλικό έδαφος.
Σύμφωνα με την Espresso, το Ευρωπαϊκό Ενταλμα Σύλληψης με το οποίο την αναζητούσε παντού η SOCA ως συνεργό του Χάνλεϊ δεν άφηνε περιθώρια για διαπραγματεύσεις. Για τη σύλληψή τους είχε φτάσει ειδικά από το Λονδίνο ολόκληρο κλιμάκιο αστυνομικών της εν λόγω υπηρεσίας. Εκείνοι καθοδήγησαν τους Ελληνες αστυνομικούς ώστε να εντοπίσουν το ζευγάρι των καταζητουμένων στην pub της Γλυφάδας.
Ο δικηγόρος της Σίσσυς υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τις δραστηριότητες του φίλου της. «Δεν έχει καμία σχέση με τις εισαγωγές κοκαΐνης στην Αγγλία η πελάτισσά μου» λέει ο συνήγορός της. «Το μόνο που τη συνδέει είναι η σχέση της με τον συλληφθέντα φίλο της. Δεν βρισκόταν στο διαμέρισμά του, ούτε συγκατοικούσαν. Η κυρία Μηναδάκη βρισκόταν στο Λονδίνο αποκλειστικά για επιχειρηματικούς λόγους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved