Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών η πρωταγωνίστρια της “Θανάσιμης Ομορφιάς”!
Media

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών η πρωταγωνίστρια της “Θανάσιμης Ομορφιάς”!

Σκανδαλίζει με την ομορφιά της στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού "Θανάσιμη Ομορφιά", η Γκιζέμ Καρατζά, που υποδύεται τη Μουαζέζ. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στην προσωπική της ζωή,

καθώς πριν από μερικούς μήνες απασχόλησε τη κοινή γνώμη της Τουρκίας, όταν συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για κατοχή ναρκωτικών. Το περασμένο Γενάρη η γνωστή σε όλους μας "Μουαζέζ" πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο αλλά δεν ήταν η μόνη. Με την ίδια κατηγορία συνελήφθησαν η Σεντά Ακμάν, που υποδύεται στην σειρά τη Σαγεστέ, αλλά και ο Τζεμάλ Χιουνάλ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές "Χίλιες και μία νύχτες", "Ασί" και "Αντανάλι".


Σύμφωνα με την αστυνομία τους ύποπτους τους παρακολουθούσε για εννιά μήνες μέχρι που έκανε έφοδο στο σπίτι τους, όπου εντοπίστηκαν συνολικά 20 κιλά ινδικής κάνναβης, 500 γραμμάρια κοκαΐνης και μερικά μπονσάι. Συνελήφθησαν τότε, σύμφωνα με το περιοδικό "Λοιπόν"40 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι τρεις διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι αφού πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο και απολογήθηκαν το επόμενο πρωί στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Εκκρεμούν όμως οι δίκες τους που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved