Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα αναρωτιόμουν τι ενδιαφέρον μπορεί να έχουν οι όποιες τηλεοπτικές επιλογές των τηλεοπτικών προσώπων»
Media

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα αναρωτιόμουν τι ενδιαφέρον μπορεί να έχουν οι όποιες τηλεοπτικές επιλογές των τηλεοπτικών προσώπων»

Φέτος το καλοκαίρι έγινε αρκετός ντόρος με μερικές μεταγραφές-μετακινήσεις βόμβες στα κανάλια. Αφορούν όλα αυτά τον κόσμο ή έχουν να κάνουν μόνο με το… τηλεοπτικό σινάφι; Τι πιστεύει ο Φώτης Σεργουλόπουλος;

«Πάντα αναρωτιόμουν τι ενδιαφέρον μπορεί να έχουν οι όποιες τηλεοπτικές επιλογές των τηλεοπτικών προσώπων. Ακόμα και σε περιόδους μεταγραφών εξαιρετικά μεγάλων οικονομικών ανταλλαγμάτων όπου μπορεί να είχαν ενδιαφέρον τα ποσά ως τηλεοπτική χρηματιστηριακή αξία, μου φαινόταν αρκετά βαρετό. Τον τηλεθεατή αυτό που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει είναι ένα καλό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Αλλά από ότι διαπιστώνουμε το gossip που δημιουργείται είναι αρκετά γαργαλιστικό και «πουλάει» ιδιαίτερα» τόνισε στο περιοδικό Tv ΖΑΠΙΝΓΚ. Όσο για το εάν θα επέστρεφαν και πάλι με τη Μαρία Μπακοδήμου στην πρωινή ζώνη, είπε: «Αυτή τη στιγμή και ύστερα από τρία συνεχή χρόνια στην ίδια ζώνη του Star όλη η ομάδα δουλεύει για την ανανέωση της εκπομπής, η οποία ξεκινά στα μέσα του Σεπτέμβρη. Μια τέτοια πρόταση θα ήταν άκαιρη, πόσω μάλλον η απάντηση!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved