Νικητής του X-factor ο Σταύρος
Media

Νικητής του X-factor ο Σταύρος

Μετά από 15 live shows, το κοινό αποφάσισε νικητής του X-Factor να είναι ο Σταύρος.

Το παιχνίδι ξεκινά και την παράσταση δεν την κλέβουν ούτε οι κριτές, ούτε οι διαγωνιζόμενοι, αλλά ο Σάκης Ρουβάς με το δεκάλεπτο show του. Ο Σάκης φωνάζει «έτοιμοι» και η Χ-factor παράσταση ξεκινά. Πρώτοι εμφανίζονται οι «48 ώρες», η Νίνι και τελευταίος ο Σταύρος. Και οι τρείς υποψήφιοι είχαν δυο ευκαιρίες μιας και τραγούδησαν δυο κομμάτια.

Όλοι ερμήνευσαν ξένα τραγούδια. Οι δε «48 ώρες» ξεκίνησαν και τελείωσαν με Michael Jackson. Μάλιστα, η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν δίστασε να δηλώσει: «Αυτός που θέλω και αυτός που πρέπει… να κερδίσουν είναι οι 48 ώρες». Στη σκηνή του talent show εμφανίστηκαν οι Vegas, οι οποίοι τραγουδούσαν και οι τέσσερις φιναλίστ του Next Top Model χόρευαν στο ρυθμό τους.

Την σκυτάλη πήρε μετά η Ήβη και τραγούδησε το πρώτο της κομμάτι «Αγάπη». Ο Νίκος Μουρατίδης δε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τόνισε: «Είμαι στεναχωρημένος. Θα μου λείψει το X-factor και περισσότερο-κι ας μην με πιστεύετε- ο Γιώργος Θεοφάνους». Guest εμφάνιση έκαναν η Medina και η Oceana. Ο Σάκης Ρουβάς από την άλλη δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του για την υπέροχη φωνή της Νίνι και δήλωσε: «Ίσως έχει την καλύτερη φωνή του X-factor… Τι να σου ευχηθώ; Ένα cd σύντομα με τον Γιώργο Θεοφάνους».

Το κοινό τις λιγότερες ψήφους του τις έδωσε στο γκρουπ «48 ώρες», δεύτερη ήρθε η Νίνι και νικητής του παιχνιδιού είναι τελικά ο Σταύρος. Πριν καλά καλά πέσουν οι τίτλοι τέλους του παιχνιδιού τα τελευταία πλάνα που απολαύσαμε ήταν η «ιστορική» χειραψία αλλά και το φιλί του Νίκου Μουρατίδη στον Γιώργο Θεοφάνους. Λέτε τώρα που τελείωσε το X-factor να έλαβε τέλος και η κόντρα τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved