Γιάννης Στάνκογλου: «Στην Ελλάδα τα ... πάνε και έρχονται, ό,τι και να κάνεις ή να μην κάνεις!»
Media

Γιάννης Στάνκογλου: «Στην Ελλάδα τα ... πάνε και έρχονται, ό,τι και να κάνεις ή να μην κάνεις!»

Είχε ακουστεί ότι ο Γιάννης Στάνκογλου θα έπαιζε στη «Μήδεια» του Γιώργου Κιμούλη και ότι «σκοτωθήκανε» επειδή αρνήθηκε να παίξεις τον Ιάσονα στο πλευρό του. Τι απαντά σε αυτό ο ηθοποιός;

«Μου έγινε ανάλογη πρόταση απ' τον Κιμούλη, του οποίου τη σχολή τέλειωσα, ήταν τιμητική μα δεν μπόρεσα να την αποδεχτώ γιατί είχα γυρίσματα για μια ταινία... Ποτέ δεν «σκοτώθηκα» μαζί του, αν είναι δυνατόν» τόνισε στο TVΈθνος και συνέχισε αναφορικά με τα πυρά που δέχτηκε ο Γιώργος Κιμούλης που έπαιξε ο ίδιος τη Μήδεια: «Στην Ελλάδα τα πυρά... πάνε και έρχονται, ό,τι και να κάνεις ή να μην κάνεις! Μα είναι δυνατόν να θέτουν τέτοιο ζήτημα; Ο ηθοποιός μπορεί να αναμετρηθεί με ό,τι ρόλο θέλει και απ' ό,τι έμαθα είναι εξαιρετικός και πάει τέλεια η παράσταση.»

Είναι πρώτη σε εισπράξεις και πήρε και πολύ θερμές κριτικές. Εκείνος θα έπαιζε γυναικείο ρόλο; «Φυσικά! Αν υπήρχαν οι κατάλληλοι συντελεστές για το εγχείρημα, γιατί όχι; Θέλω να δοκιμάζω και να δοκιμάζομαι σε διάφορους και διαφορετικούς ρόλους -αυτή δεν είναι άλλωστε και η δουλειά μας;» Θα έπαιζε και... τραβεστί; «Τα πάντα θα έπαιζα, δεν έχω «κωλύματα. Το ζητούμενό μου είναι να κάνω όσο περισσότερα και διαφορετικά πράγματα μπορώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved