Με καροτσάκι η Κατερίνα Γκαγκάκη στην πρεμιέρα του «Μπρούσκο»
Media

Με καροτσάκι η Κατερίνα Γκαγκάκη στην πρεμιέρα του «Μπρούσκο»

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά το ατύχημά της στο Κολωνάκι που την οδήγησε στο χειρουργείο για εγχείριση στο πόδι της.

Η ζημιά μεγάλη και η αποκατάσταση θα της πάρει καιρό αλλά αυτό δεν πτοεί την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Antenna η οποία ήθελε πάση θυσία να βρίσκεται στην παρουσίαση της νέας πολυσυζητημένης σειράς του καναλιού, «Μπρούσκο».

Καθώς οι γιατροί δεν της επιτρέπουν να περπατήσει –ούτε καν να πατήσει το εγχειρισμένο δεξί πόδι της που είναι σε ειδικό νάρθηκα- και αναγκαστικά κινείται με αναπηρικό καροτσάκι. Τίποτα όμως δεν της χαλάει το κέφι.

Αεικίνητη και δραστήρια, όπως πάντα, χαμογελαστή και λαμπερή, όπως πάντα απλά ήθελε να είναι με κάθε τρόπο (στον χώρο υπήρχαν ακόμα και πατερίτσες και ένα πι μήπως τα χρειαστεί) στην πρώτη προβολή της τηλεταινίας του «Μπρούσκο» που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Κυριακή.

Με το γνωστό της χιούμορ μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει στα πειράγματα για το αν θα χορέψει στο "Dancing with the stars" λέγοντας πως αν το κάνει θα είναι πολύ σέξι..... Μπήκε και βγήκε στην αίθουσα του Δαναού από ειδική πόρτα, έκαστε στην πρώτη σειρά με το πόδι ψηλά και το καροτσάκι της δίπλα απόλαυσε όπως και όλοι μας την πρώτη προβολή μιας σειράς που όπως είδαμε τα έχει όλα...

Και έρωτα και μυστικά και πάθη και απιστίες και οικογενειακές κόντρες μεγατόνων. Η Κυπριακή πλευρά του σήριαλ –που ίσως όλοι λίγο πολύ είχαμε στο μυαλό μας στο θέμα των διαλόγων- είναι ανεπαίσθητη, η πλοκή ιντριγκαδόρικη, το σενάριο της Βάνας Δημητρίου άκρως αβανταδόρικο και χιουμοριστικό σε αρκετές στιγμές για δράμα και οι Εβελίνα Παπούλια και Τζόυς Ευείδη, όλα τα λεφτά!

Από τους πρώτους που έφτασαν στον Δαναό και από τους τελευταίους που έφυγαν ο Αντώνης Καρυστινός και η φρέσκια πρωταγωνίστρια της σειράς Ελένη Βαΐτσου η οποία όπως αντιληφθήκαμε από τις συζητήσεις που πήρε το αυτί μας έχει ένα θέμα με τα μαλλιά της που δεν στέκονται σε μπούκλες και ισιώνουν εύκολα...

Από τους πρώτους που έφυγαν άρον άρον μετά την προβολή γιατί είχε πρόβα, ο Αποστόλης Τότσικας. Η Εβελίνα Παπούλια συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Φώτη Παπαθεοδώρου, που όμως κρατούσε διακριτικά αποστάσεις και ρύθμιζε μιλώντας στο κινητό του τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις κοινές εμφανίσεις που ετοιμάζουν οι δυο τους όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Εβελίνας Παπούλια στους «Δαίμονες».

Η Τζόυς Ευείδη εμφανίστηκε με άλλο look από αυτό που θα την βλέπετε στην σειρά (εκεί έχει μακριά μαλλιά) με κοντό καρέ και αφέλειες και ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν στα κέφια του.

Το μείγμα των κρητικών και κυπριακών μεζέδων που προσφέρθηκε μετά την προβολή απόλυτα ταιριαστό, όπως και το γλυκόπιοτο μπρούσκο που προσφέρθηκε σε όλους με brand name το όνομα της νέας σειράς του καναλιού στην ετικέτα του. Καλή αρχή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved