Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την κόντρα της με την Ζήνα Κουτσελίνη
Media

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την κόντρα της με την Ζήνα Κουτσελίνη

Η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τη Ζήνα Κουτσελίνη, υπεύθυνη των ψυχαγωγικών προγραμμάτων του Alpha.

Παραπάνω από μία φορές η Ζήνα Κουτσελίνη σε συνεντεύξεις της εκφράστηκε αρνητικά για την Κατερίνα, ενώ εκείνη δεν απάντησε ποτέ.
«Ας μην τα τραγικοποιούμε. Βρεθήκαμε με τη Ζήνα και, μετά από μια μεγάλη και ειλικρινή κουβέντα, μου είπε ότι με στηρίζει και με υποστηρίζει 100%, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το ίδιο κάνω κι εγώ από τη μεριά μου. Αυτό, λοιπόν, μας αρκεί για μια καινούρια αρχή, αφού τέθηκαν νέες βάσεις» είπε στο περιοδικό People.
Για τη συμμετοχή της στο "Μες την καλή χαρά", τα σενάρια συνομωσιολογίας που έχουν ακουστεί για τις σχέσεις των παρουσιαστών δηλώνει:
«Δεν τα σκέφτομαι, δεν με απασχολούν και ούτε έχω υπάρξει μάρτυρας κάτι τέτοιου. Πάμε για κάτι άλλο, καινούριο, για κάτι διαφορετικό. Η Κωνσταντίνα, ο Παύλος και ο Ευθύμης είναι άνθρωποι ταλαντούχοι, με πολλή όρεξη για δουλειά και είμαι πολύ τυχερή που όλοι μαζί αποτελούμε την ομάδα του Μες στην Καλή Χαρά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved