Γιώργος Παπαδάκης: «Τότε είχα πει ότι τρομάζω για τις ημέρες που θα έρθουν, για τις σκηνές μέσα στο Κοινοβούλιο… Επιβεβαιώθηκα»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Τότε είχα πει ότι τρομάζω για τις ημέρες που θα έρθουν, για τις σκηνές μέσα στο Κοινοβούλιο… Επιβεβαιώθηκα»

Για το περιστατικό με τον καυγά του Ηλία Κασιδιάρη με την Λιάνα Κανέλλη μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Τότε έσπευσαν πολλοί να με κατακρίνουν, ενώ εγώ πήγα να εφαρμόσω την εντολή του ΕΣΡ. Ο ΑΝΤ1 δεν είχε άλλες ενημερωτικές εκπομπές εκείνη την εποχή, θα έπρεπε λοιπόν υποχρεωτικά να εμφανιστεί και η Χρυσή Αυγή. Ο Κασιδιάρης δεν μπήκε ξαφνικά στο στούντιο, ήταν στον ίδιο χώρο προετοιμασίας με τους υπόλοιπους. Δεν είπε κανείς: «Εγώ δεν μπαίνω μέσα επειδή είναι ο Κασιδιάρης.» Και τι δεν άκουσα! Ότι το έκανα για την τηλεθέαση και διάφορα άλλα. Το περιστατικό σε νεκρό χρόνο, αφού είχε τελειώσει η εκπομπή. Ένας έμπειρος άνθρωπος τηλεοπτικά σαν εμένα, θα το έκανε στην μέση της εκπομπής για να πάρει την τηλεθέαση και όχι στο τέλος για να την πάρουν όλοι οι υπόλοιποι» τόνισε στο Λοιπόν. «Μου στοίχισε το γεγονός ότι κάποιοι πήγαν να διαχειριστούν το γεγονός με αυτό τον τρόπο. Εγώ τότε είχα πει ότι τρομάζω για τις ημέρες που θα έρθουν, για τις σκηνές μέσα στο Κοινοβούλιο… Επιβεβαιώθηκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved