Πρεμιέρες για τις νέες σειρές του ΣΚΑΪ
Media

Πρεμιέρες για τις νέες σειρές του ΣΚΑΪ

Τέσσερις σειρές γεμάτες με φαντασία, δράση, περιπέτεια και δράμα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Τη Δευτέρα έρχεται σε πρώτη προβολή το «Game of thrones» μία σειρά που είναι βασισμένη στα διεθνώς best seller βιβλία φαντασίας του R.R. Martin, και εκτυλίσσεται σε έναν φανταστικό κόσμο όπου ζουν παράλληλα άντρες και γυναίκες τόσο έντιμοι όσο και ανήθικοι, όπως ακριβώς και στον πραγματικό, δικό μας, κόσμο.
Στα Επτά Βασίλεια του Westeros, όποιος κατέχει τον «Σιδερένιο Θρόνο», κατέχει και απίστευτη δύναμη! Η σειρά επικεντρώνεται στην άνοδο και την πτώση διαφόρων ευγενών οικογενειών που επιθυμούν διακαώς αυτή τη δύναμη!
Παρακολουθούμε του έντιμους Starks, όπου ο πατριάρχης της οικογένειας, Ned, χρίζεται το «Χέρι του Βασιλιά». Τίτλος που του παραχωρείται όταν ο προκάτοχος του πεθαίνει κάτω από ύποπτες συνθήκες...
Έπειτα βλέπουμε τους συνωμοτικούς Lannisters, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους μυστικά ικανά να ανατρέψουν την ισορροπία μεταξύ των βασιλείων!
Τέλος, υπάρχει και η πριγκίπισσα των Δράκων, η Daenerys, νόμιμη κληρονόμος της παρούσας δυναστείας, η οποία μαζί με τον κακόβουλο αδερφό της επιθυμεί να αποκτήσει ξανά κάτω από την κυριαρχία της όλα τα Βασίλεια, όπως ακριβώς και οι πρόγονοί της.
Μια σειρά που πατά με μαεστρία ανάμεσα στη διπροσωπία και την προδοσία, στην ευγένεια και την τιμή, στην κατάκτηση και τον θρίαμβο.
Σε αυτό το παιχνίδι, ή κερδίζεις ή πεθαίνεις!..
Στο πρώτο επεισόδιο: H ιστορία αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Westeros από τον Aegon τον κατακτητή. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μια σειρά από γεγονότα ανατρέπουν την πολιτική κατάσταση και πυροδοτούν τον πόλεμο των επτά Βασιλέων. Ο Lord Eddard Stark αφήνει την έδρα του οίκου του για να γίνει το δεξί χέρι του Βασιλιά. Ο Viserys Targaryen προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον θρόνο του, πιέζει την αδελφή του να παντρευτεί τον Khal Drogo, ηγέτη των νομάδων πολεμιστών Dothraki. Ο Robert φτάνει στο Winterfell με την γυναίκα του, την βασίλισσα Cersei και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Lannister: τον Jaime, δίδυμο αδερφό της Cersei, τον Tyrion που είναι ο νάνος αδερφός της και τον 12άχρονο γιο της Joffrey. Το κυνήγι της εξουσίας και το παιχνίδι του στέμματος ξεκινάει με προδοσίες, δολοπλοκίες, πάθη και έρωτες.
Πρωταγωνιστούν: Sean Bean (Eddard Stark), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Richard Madden (Robb Stark), Iain Glen (Jorah Mormont), Lena Headey (Cersei Lannister)
Την Τετάρτη ξεκινά η κοινωνική δραματική σειρά «RINGER».
Η Bridget Kelly είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά.
Είναι «καθαρή» εδώ και έξι μήνες και προσπαθεί να βάλει τη ζωή της και πάλι σε τάξη, όταν γίνεται, άθελά της, μάρτυρας μιας δολοφονίας!
Στο σημερινό επεισόδιο, μπαίνει στο πρόγραμμα διαφύλαξης μαρτύρων της ομοσπονδιακής αστυνομίας και τίθεται κάτω από τη φύλαξη του Victor Machabo, ενός πράκτορα αποφασισμένου να διαλευκάνει το έγκλημα.
Η Bridget όμως ξέρει ότι ο Victor δεν μπορεί να την κρατήσει ασφαλή και για αυτό τρέπεται σε φυγή χωρίς να πει σε κανέναν, ούτε και στους πιο κοντινούς της φίλους που πηγαίνει.
Για να κερδίσει λίγο χρόνο, έρχεται σε επαφή, ύστερα από έξι χρόνια, με την δίδυμή της αδερφή, Siobhan. Η Siobhan είναι απίστευτα πλούσια και παντρεμένη με έναν πολύ γοητευτικό άντρα, τον Andrew ο οποίος δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την ύπαρξη της Bridget. Όταν η Siobhan ξαφνικά εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος, η Bridget αποφασίζει να πάρει τη θέση της...
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Sarah Michelle Gellar (Bridget Kelly/ Siobhan Martin), Kristoffer Polaha (Henry Butler), Ioan Gruffudd (Andrew Martin), Nestor Carbonell (Agent Victor Machado), Mike Colter (Malcolm Ward)
Την Πέμπτη θα προβληθεί ο 11ος κύκλος της σειράς CSI LAS VEGAS: στον τόπο του εγκλήματος.
Η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Λας Βέγκας. Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας προσπαθούν να λύσουν διάφορες μυστήριες υποθέσεις, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος.
Στο σημερινό επεισόδιο, ο Langston έχει μαχαιρωθεί από τον ψυχοπαθή Nate Haskell και παλεύει για τη ζωή του, ενώ η υπόλοιπη ομάδα του CSI παρευρίσκεται σε μια κηδεία η οποία έχει μοιραία κατάληξη.
Στο πρώτο επεισόδιο της ενδέκατης σεζόν εμφανίζεται ως guest star ο Justin Bieber που υποδύεται ένα έφηβο που αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Laurence Fishburne (Dr. Raymond Langston), Ted Danson (D.B. Russell), Elisabeth Shue (Julie Finlay), George Eads (Nick Stokes), Paul Guilfoyle (Captain Jim Brass), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Dr. Albert Robbins), David Berman (David Phillips), Wallace Langham (David Hodges), Elisabeth Harnois (Morgan Brody), Marg Helgenberger (Catherine Willows)
Και οι πρεμιέρες της εβδομάδας κλείνουν με τον δεύτερο κύκλο του αστυνομικού δράματος «BLUE BLOODS» την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.
Η σειρά αυτή ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Reagan και την αφοσίωσή τους στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Παρά το γεγονός πως είναι μια αρκετά δεμένη οικογένεια, οι Reagan έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με την απόδοση δικαιοσύνης..
Στο πρώτο επεισόδιο: o Frank αναλαμβάνει δράση όταν ένας υποστηρικτής του δημάρχου βρίσκεται νεκρός. O δήμαρχος θέλει να πείσει τον Frank να το παρουσιάσει στον κόσμο ως μια τυχαία πράξη βίας. Εν τω μεταξύ ο Jamie πηγαίνει στην πρώτη του μυστική αποστολή και συναντά έναν ύποπτο προστάτη.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Tom Selleck (Frank Reagan), Donnie Wahlberg (Danny Reagan), Bridget Moynahan (Erin Reagan-Boyle), Will Estes (Jamie Reagan), Len Cariou (Henry Reagan), Amy Carlson (Linda Reagan), Sami Gayle (Nicky Reagan-Boyle)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved