Βέφα: «Όταν δεν ήταν έτοιμη η Μενεγάκη να βγει φώναζε «Βγάλτε τη Βέφα»»
Media

Βέφα: «Όταν δεν ήταν έτοιμη η Μενεγάκη να βγει φώναζε «Βγάλτε τη Βέφα»»

Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, τον έρωτα της πρώην συνεργάτιδά της, της εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση και αποκαλύπτει αν κάποιος συνάδερφός της την έχει στεναχωρήσει!


Για την Ελένη λέει χαρακτηριστικά: «Δεν είχαμε και δεν έχουμε σχέσεις. Συνεργάτες ήμασταν και νομίζω ότι κατά το δυνατόν την βοήθησα για πολλά χρόνια και δούλεψα πολύ σκληρά για την εκπομπή. Ήμουνα αυτή που έφερνε τα μεγαλύτερα νούμερα στον «Πρωινό καφέ». Όταν δεν ήταν έτοιμη να βγει το πρωί φώναζε «Βγάλτε τη Βέφα». Ήταν σίγουρη ότι θα κρατήσω τον κόσμο. Ο καθένας μετά παίρνει το δρόμο του και κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός».
Πώς της φαίνεται το «νέο» πρόσωπο της Ελένης; Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει και πιο χαλαρή από ότι στο παρελθόν...
«Δεν παρακολουθώ την ερωτική ζωή της Ελένης, ούτε και κανενός άλλου. Έχω τόσα θέματα δικά μου ν' ασχοληθώ που δεν μου μένει χρόνος να παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Απεχθάνομαι το κουτσομπολιό» δήλωσε στο entertv.
Ποιος από τους «τηλεοπτικούς μάγειρες» της αρέσει περισσότερο;
«Δεν παρακολουθώ τις εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση. Εκείνη που έκανε κάτι πολύ σημαντικό και το επικροτώ είναι η Μαρία Λόη, που άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στην Νέα Υόρκη και προβάλει επαξίως την ελληνική κουζίνα» τόνισε.


Υπάρχει κάποιος συνάδελφός της που να την έχει στεναχωρήσει με την συμπεριφορά του;
«Στη ζωή μας γενικότερα, αλλά και στα media ειδικότερα, υπάρχουν καλοί και κακοί χαρακτήρες. Η «τρελή» περίοδος παχιών αγελάδων της τηλεόρασης δυστυχώς αλλοίωσε πολλούς χαρακτήρες και τους έκανε να «καβαλήσουν» όχι ένα αλλά πολλά καλάμια. Σήμερα ζούμε το τέλος αυτού του "πάρτι" και ένα θετικό μέσα σε αυτή την θύελλα είναι ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Όσοι έχουν πραγματικό ταλέντο σε όλους τους χώρους θα συνεχίσουν την προσπάθεια και ο κόσμος θα τους ανταμείψει. Για τους υπόλοιπους –που δεν έπρεπε ποτέ να βγουν στο προσκήνιο- εύχομαι καλή τύχη» υποστήριξε η Βέφα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved