Αντώνης Σρόιτερ: «Αν η εµφάνιση δηµιουργούσε τους παρουσιαστές ειδήσεων τότε δελτίο στο CNN θα έλεγε ο Μπραντ Πιτ»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: «Αν η εµφάνιση δηµιουργούσε τους παρουσιαστές ειδήσεων τότε δελτίο στο CNN θα έλεγε ο Μπραντ Πιτ»

Ποια είναι η γνώµη του Αντώνη Σρόιτερ για τα δελτία ειδήσεων σήµερα; Θεωρεί άδικες τις όποιες «επιθέσεις» έχουν γίνει το τελευταίο διάστηµα από µία µερίδα του κόσµου στους ανθρώπους της ενηµέρωσης;

«Υπάρχουν επιθέσεις δίκαιες και άδικες. Άδικη είναι πάντα µια επίθεση όταν «τσουβαλιάζει» συνολικά τον χώρο των ΜΜΕ και µιλάει απαξιωτικά για όλους. Γιατί όπως σε όλους τους κλάδους, έτσι και στη δηµοσιογραφία, δεν είναι όλοι ίδιοι. Και η γενίκευση και οι συνολικοί αφορισµοί είναι οι αρχές του φασισµού» τόνισε στο MyTv.

Θεωρεί ότι ένας λόγος που έχει επιτυχία ως άνκορµαν είναι και η εξωτερική του εµφάνιση; «Αν η εµφάνιση δηµιουργούσε τους παρουσιαστές ειδήσεων και τους δηµοσιογράφους, τότε δελτίο στο CNN θα έλεγε ο Μπραντ Πιτ και ο Λάρι Κινγκ θα ήταν µάλλον δηµόσιος υπάλληλος. Για να σοβαρευτούµε, οι καλύτεροι παρουσιαστές και τηλεοπτικοί δηµοσιογράφοι δεν φηµίζονται για την εµφάνισή τους. ∆εν σε εµπιστεύεται κανείς να δει ειδήσεις επειδή έχεις ωραία µύτη.»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο δελτίο; «Στο δελτίο έρχεται κανείς σε δύσκολη θέση όταν έχει να χειριστεί ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, έναν "περίεργο" προσκεκλημένο ή ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Η πιο δύσκολη στιγμή απ’ όλες είναι όταν αντιμετωπίζεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα, γιατί εκείνη η κατάσταση δεν είναι στα χέρια σου. Δεν εξαρτάται από σένα, ούτε να το διορθώσεις ούτε να το καλύψεις», αποκάλυψε ο γνωστός άνκορμαν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved