Συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει:«Μου έχουν προτείνει πολλά χρήματα για μια βραδιά»
Media

Συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει:«Μου έχουν προτείνει πολλά χρήματα για μια βραδιά»

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δεν διστάζει να αποκαλύψει πως του έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις όχι μόνο από κοντά αλλά και από facebook!

Ο Γιώργος Παράσχος αποκαλύπτει: «Μου έχουν κάνει πονηρές προτάσεις όχι μόνο από κοντά, αλλά και μέσω facebook, προτείνοντάς μου πολλά χρήματα για να βρεθώ ένα βράδυ μαζί τους. Δεν θα το έκανα ποτέ, διότι έχω έναν εσωτερικό κόσμο, τον οποίο δεν πρόκειται να γκρεμίσω».
Όσο για τη συνεργασία του με την Ελένη είπε People της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»: «Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από ένα φίλο που με πληροφόρησε πως γινόταν casting για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πήγα και, μολονότι είχα αγωνία, πίστεψα πως τα πήγα καλά. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και ξαναπήγα για δοκιμαστικό. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η Ελένη δέχτηκε να με φιλοξενήσει στο πάνελ της». Παρότι στην παρθενική του τηλεοπτική εμφάνιση φάνηκε χαλαρός, ομολογεί πως είχε άγχος. «Αυτό που με αγχώνει στην τηλεόραση σε σχέση με το θέατρο, που έχει επίσης την αμεσότητα της επαφής με το κοινό, είναι πως σε μια παράσταση ο λόγος θα έρθει μετά από πολλές πρόβες, ενώ στην τηλεόραση είναι μια και έξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved