Πρεμιέρα για το «Boardwalk Empire»
Media

Πρεμιέρα για το «Boardwalk Empire»

Η ζωή στο Αtlantic City της ποτοαπαγόρευσης αναβιώνει στη νέα σειρά «Boardwalk Empire» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάρτιν Σκοτσέζε και ο βραβευμένος με EMMY Τέρενς Γουίντερ, εξιστορούν μέσα από αυτή τη σειρά τη ζωή στο Atlantic City την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Εποχή, που υπήρξε σημαντικός καταλύτης για την άνθιση του οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.
Ο πρωταγωνιστής, Enoch "Nucky" Thompson, ως πολιτικός και ταυτόχρονα γκάνγκστερ, μαζί με τα «τσιράκια» του κυριαρχούσαν στο Atlantic City την εποχή όπου το παράνομο εμπόριο αλκοόλ άνοιγε μεγάλους και προσοδοφόρους δρόμους στους λαθρέμπορους του είδους.
Λόγω της γεωγραφικής του θέσης, το Atlantic City υπήρξε κομβικό σημείο παράνομης δραστηριότητας όλων των γνωστών γκάνγκστερ της εποχής: Arnold Rothstein, Luck Luciano και φυσικά Al Capone!
Η σειρά αυτή, εμπνευσμένη από το βιβλίο "Boardwalk Empire: the Birth, High Times and Corruption of Atlantic city", επικεντρώνεται στη ζωή και τη δράση ενός συμβόλου του υπόκοσμου φωτίζοντας μοναδικά την ανελέητη μάχη για εξουσία, χρήμα και γυναίκες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved