Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou»

Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται σήμερα από το MEGA, εξετάζει τρεις φυσιολογικές καταστάσεις, οι οποίες όμως μπορεί να γίνουν επικίνδυνες όταν φθάσουν τα όρια της ψυχικής διαταραχής.

Πρόκειται για το καθημερινό άγχος που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αθώο, αλλά οδηγεί έναν στους δέκα Έλληνες στην αγχώδη διαταραχή. Επίσης, διερευνάται η αδυναμία συγκέντρωσης που μπορεί να γίνει παθολογική και ονομάζεται σύνδρομο διάσπασης ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας και ταλαιπωρεί έναν στους είκοσι από εμάς, χωρίς οι περισσότεροι να το γνωρίζουμε. Η εκπομπή ασχολείται και με την θλίψη και τη μελαγχολία που είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα, αλλά μπορούν να μας οδηγήσουν στον προθάλαμο σοβαρών καταστάσεων όπως η κατάθλιψη.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος μιλά για τη σχέση του με το άγχος και πώς το αντιμετωπίζει. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εξηγεί γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε την κατάθλιψη και μιλά για τον τρόπο με τον οποίο τη νίκησε.