Καφετζόπουλος: «Η αμοιβή μου για τον «Ακάλυπτο» δεν ήταν μεγάλη»
Media

Καφετζόπουλος: «Η αμοιβή μου για τον «Ακάλυπτο» δεν ήταν μεγάλη»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος καλεσμένος στο «Πρωινό» μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική κρίση, αλλά και για τον «Ακάλυπτο».

Ο ηθοποιός τόνισε: «Οι αμοιβές των ηθοποιών στη τηλεόραση δεν είχαν σχέση με τις αμοιβές των δημοσιογράφων ή των παρουσιαστών των εκπομπών». Και τόνισε: «Θα σου δώσω ένα προσωπικό μου παράδειγμα... μια σειρά 26 επεισοδίων που κρατούσε επιτυχία όλο το χρόνο, αν έκανα ένα τηλεπαιχνίδι σε δέκα επεισόδια, έβγαζα όλα τα λεφτά που θα είχα βγάλει από τα 26 επεισόδια». Όσο για τον «Ακάλυπτο» και αν έβγαλε λεφτά, απάντησε: «Όχι, αλλά υπήρχε μια παράπλευρη ωφέλεια από αυτό από όλα πράγματα που έκανα. Ο ΑΝΤ1 μου χρωστάει χάρη, μέρος του προφίλ του». Πέρυσι είχε γυριστεί ο «Ακάλυπτος» στον κινηματογράφο με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όχι με εκείνον, αυτό όμως δεν τον πείραξε καθόλου!
«Όχι, καθόλου, γιατί να με πειράξει. Ήρθε ένα σενάριο από τον Λευτέρη τον Καπώνη, τον σεναριογράφο. Του είπα να το κάνουμε αλλά υπήρχαν ορισμένοι όροι. Να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο σενάριο, να είναι οπωσδήποτε ο Γιώργος Παρτσαλάκης και η Ρένια Λουιζίδου. Μετά ενεπλάκησαν και οι παραγωγοί και το διάβασα στις εφημερίδες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved